Ärkeängeln Anael har något att säga till er

Copyright © Ärkeängeln Anael Birgitta Andlig inspiration.Jag lär er om framgång såklart, säger ärkeängeln Anael! Hur ni kommer till framgång? Om jag berättar enkelt för er hur framgång fungerar då kanske ni tror på mig, säger Anael.

Framgång handlar om att ta för sig, det är första regeln. Om ni backar undan vad händer då med er? Ni ska ta för er av det goda som finns att erbjuda. Ni blundar inte för alla tillfällen som bjuds – ställ er först i kön. ”Ta för er och njut av livet, det kallar jag framgång”, säger ärkeängeln Anael. Varje gång som ni tänker negativa tankar, bryt tanken, ta fram framgången och bli glad. Om ni ändrar ert tankemönster då mår ni mycket bättre.

Ni kan aldrig göra om alla människor som ni får en hotbild ifrån. Utan ni ska förändra er själv och sätta er först såklart! Om ni fortsätter att tänka så, då kan hela samhälle kännas både mörkt och hemskt. Om ni skapar en lugn miljö runt er själv, då försvinner det ganska snabbt hotbilden ifrån er. Ni fortsätter ändå att bygga en miljö som ni vill känna tryggheten i.

Ni använder er av affirmationer och visualiseringar. Efter en tid kommer miljön runt er, att förändras. Ni visualiserar ett rosa moln som är fylld av kärlek där ni bor. Fyll upp er bostad med rosa ljus som ni visualiserar fram. Ni tänker att ni fyller upp er bostad med kärlek.

När kärleken segrar då segar ni. När ni blandar in kärlek i miljön då får ni dubbelt med kärlek tillbaka. Ni blandar inte in längre våld er vardag, säger ärkeängeln Anael. Det är ett knep för er att göra om er vardag. Ni blir trygg där ni bor.

Ibland ska ni stänga av allt ni ser för att bygga ett eget paradis, där ni bor. Ni bygger ett paradis som ni tycker om. Ni tillåter ingen förstöra paradiset som ni har på jorden. Att leva i framgång då måste ni stänga av alla orättvisor som ni ser, och möter på.

Tänk nu efter hur ni vill att ditt paradis på jorden ska se ut? 

68qvkx.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.