Kärleken mellan paren måste läkas för att gå framåt

130031B_Ram

 

När dimman lättar då förstår ni mer av situationen ni utsätts för”, säger uppstigna mästaren Sananda. 

Par får ofta problem när de ska utveckla sig. Oftast halkar någon efter som inte riktigt hänger med i utvecklingen. När par som ska läka sitt inre då måste de stänga av den andra personen under läkningstiden. Under tiden som läkningen pågår kan det kännas svårt för den ena  personen att nå in till den andre personen. Under tiden som läkning pågår får paren lära känna sitt inre. De lär sig att urskilja vem de är i relationen.

2ugyukmDe får mer förståelse för varandra på ett annat sätt när läkningstiden är över. Tvivla aldrig på den ene personen när läkningen pågår.  Personen får lära känna sig själv. De  återknyter till en djupare kärlek, än förut. Djupt där inne finns det minnen från förr. Barndomen är den vanligaste paren halkar på. Föräldrar som har kanske gjort sina barn orätt, då finns det sår kvar att läkas. Personen påverkas hela tiden av såren som finns kvar tills de är är läkta.

Kärleken mellan paren är det finaste som finns. Men kärleken måste vårdas hela tiden för att kunna leva sida vid sida. Om minnen finns kvar från barndomen som gjort dem väldigt illa, kan kärleken tillslut bli en plåga för dem. Om den ena av parterna har haft våldsamma eller kritiska föräldrar kan kärleken förstöra det som är fint mellan paren. Alla barn har minnen kvar ända upp i vuxen ålder.

 

När par får läkas, då får de läka det som kan förstöra deras kärlek.

Kärleken mellan paren kommer återigen att blomma ut i full blom. De måste få tid att läka ett gammalt djupt sår. Sedan kliver paren upp på en högre och mer vaken nivå mot varandra.

De lyssnar till varandras hjärtan, återigen får kärleken blomma ut. 

Sananda JesusBirgitta Andlig inspirationUppstigna mästaren Sananda.

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.