Tiden och plikerna

BLOGG

”Tiden som många tänker på. De måste hinna med allt på en dag. De vågar inte dela upp dagen i två dagar” ,säger ärkeängeln Hope.

”Vad tror ni all stress beror på? säger ärkeängeln Hope. Plikten såklart!” Ni måste visa hur duktig ni är inför andra. Men i själva verket är ni lika. Tänk vad tokigt allt kan bli om ni går och tror att ni är annorlunda än andra. Vi ärkeänglar tycker att ni ska tänka om hur ni ser på plikten. Framför allt skulle det ändra din syn på  livet.

Plikten ska handla om er själv. Ni ska lära er vara trogen mot er själv. Ni ska säga ”Ja”  på rätt ställe.  

qry9s3”När jag pratar om plikt då menar jag att ni ska lära er älska er själv såklart”, säger ärkeängeln Hope. Där ska ni sätta er först och sluta upp med att tolerera allt som ni blir utsatt för. ”Det finns olika gränser” ,säger ärkeängeln Hope.  Den fösta gränsen då ska ni bara tänka och känna efter om ni kan säga, JA? Där kommer tanken in för att redogöra för er själv, hur ni ska välja? Luta er tillbaka ett tag, och tänk till en stund. Sedan gör ni valet enkelt och lätt utan att ens känna skuld eller pliktkänsla inför valet. 

”Vad ni kommer att svara det känner ni bäst själv, säger ärkeängeln Hope. Då kommer ni först och främst känna er nöjd med valet ni gjorde.” Oftast om ni gör ett val utan att tänka efter då blir ni stressad av hela situationen. Ni kanske inte är klar med ett arbete som ni håller på med.

Därför ska ni alltid ha den regeln att sätta er först, säger ärkeängeln Hope.

Ärkeängel Hope ljusklot_Birgitta33Andlig inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.