Uppstigna mästaren Lady Nada

235418
I går kom uppstigna mästaren Lady Nada till mig för att berätta en del intressanta saker för mig. Jag tycker alltid att hennes utseende är bland de finaste man kan se.
Hon tycker att jag hakad upp mig på utseendet hela tiden. Men jag sa, ”du är så vacker Lady Nada”. Hon svarade mig ”att hon inte ser det så utan alla uppstigna mästarna är fin”. De mäter inte sitt utseende som jag gjorde. Nu kom hon tillbaka till mig för att skriva bloggen. Jag glömmer bort ibland att berätta när de kommer. Man blir så van att prata med dem i vardagen. Allt ska ju inte ni veta såklart.

2wn8b2wHon håller jorden i sina händer. ”Allt detta är ert” , säger uppstigna mästaren Lady Nada. Jorden tillhör er som lever här på jorden. ”Om ni ser att landet är viktigt då agerar ni så”, säger Lady Nada. Tiden som ni alla ger till eftertanke kommer att gynna er gott. Allt som ni har sett under en tid kommer väcka er till en målmedveten människa.” Ni vågar agera såklart”, säger Lady Nada. Det finns en sanning bakom allt som händer på jorden. Till att rädda det som är ditt. Det kommer aldrig tillbaka chanser som nu. Hela världen står inför otroligt stora kriser. Men en människa kan rädda sig undan krisen för krisen gäller inte dem själv. Om det uppstår kriser ute i världen då gäller de människor som bor där. De måste ta hand om sitt land genom att säga ifrån. När det blir rörigt som det är nu då handlar det bara om förtydligade insikter till er. Insikten säger till er själv, jag vill rädda mitt land som håller på att försvinna bort.

”Vad händer om ert land försvinner bort för andra styr landet i fel riktning? Vad tänker ni när ni ser allt som händer där ute i ert land?” säger Lady Nada. Det blir bråk på grund av kulturkrockar. Landet hamnar i ekonomiska kriser som sedan kommer  att drabba er som bor landet. Det har slutat gälla regler i ert land. Landet håller på att försvinna bort om ni inte själv upptäcker det. Jag som en uppstigen mästare ser att landet har dålig regering som inte ser vart ni är på väg nu. Återigen  finns det folk som kan backa upp nu och få in landet i rätt riktning.

Om någon i regeringen inte ser detta då kan andra gå samman för att rädda det som håller på att försvinna bort. Inom regeringen finns det människor som ser och inte ser. En del vill hjälpa andra människor mer än sitt eget land.

Pengar och ekonomi måste hamna i balans för att rädda ert fosterland – Sverige.

Tack säger uppstigna mästaren Lady Nada.

Uppstigna mästaren lady Nada Birgitta Andlig inspiration till hemsidan

 

 

2 reaktioner till “Uppstigna mästaren Lady Nada

  1. Bästa Birgitta.

    Ser du om jag har någon hälsning från andra sidan? och kommer jag gifta mig med någon & skaffa barn den närmsta tiden eller dröjer det länge tlls dess:(?
    kram:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.