När par utvecklas tillsammans till en djupare kärlek till varandra

507267”När människor håller på att utveckla sig då finns det oftast hinder i vägen”, säger uppstigna mästaren Saint Germain. Par måste sammanstråla i rätt tid för att kunna känna fred inom sig. Om den ene parten i relationen inte har fått fred då får den andre parten vänta in. ”Det här händer ofta i relationer när människor håller på att bli upplysta” säger Saint Germain.  Kärleken kan bli gungig när parterna håller på att möta varandra igen. De behöver släppa sin sista strid  för att må bra.

jahwedJag ser från ett högre plan vad som händer när de håller på att hitta en djupare kärlek inom sig själv. Då måste ensamheten vara deras bäste vän. I ensamheten får de strida ut den sista striden så de är klar när de möts igen. Annars kommer de aldrig vidare  om det finns hinder i kärleken. Som de ska ge till varandra.   Det går inte komma vidare om de sitter kvar i gamla händelser.

Det kan vara extra besvärligt i kärleken när ni håller på att växa ihop med varandra till ett. Den djupare kärleken: där finns det ingen maktkamp eller ilska kvar utan bara kärlek som strålar emot varandra. Innan paren kommer dit, då har de en mörk tid att ta sig igenom. För båda måste lägga allt ego bakom sig för att gå in i en villkorslös kärlek. När allt bara smälter samman till ett. Det blir ett möte på ett högre plan. Då är det meningen att de ska lämna allt bakom sig för att kunna leva i harmoni med varandra.

Tack uppstigna mästaren Saint Germain. 

Sant Germin.

 

2 reaktioner till “När par utvecklas tillsammans till en djupare kärlek till varandra

 1. Hej Birgitta!

  Jag undrar vad min ängel & guide säger/ser de vem min soulmate är.. & hur vi kommer mötas?
  kram & Glad påsk:)

  1. Hej!

   Det känner du när du möter på den rätte. Man bara vet det att personen är rätt för dig. Det finns oftast likheter med varandra. När man möts är det oftast speglingar i en själv man möter på. Det finns likheter med varandra som gör att förhållandet kan hjälpa varandra vidare.

   Kram

   Birgitta Öz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.