Ärkeängeln Lord Metatron vill säga några ord till er:

179109”Det kan vara svårt att starta om man får dålig medvind i seglet” säger ärkeängeln Lord Metatron. Jag kan se att ni kan hamna i en återvändsgränd för att vända om och gå rätt igen. I återvändsgränden måste ni se vad som gick fel. När jag Lord Metatron lär ut till er då ser jag vilka svagheter ni har. Vilken styrka ni har inom er. Jag har stor styrka inom mig och tillåter ingen se ner på mig, eller tillåtas bli kritiserad. ”Mig kan ingen ifrågasätta” ,säger ärkeängeln Lord Metatron. Därför jag har styrkan inom mig.

Copyright Ärkeängeln Lord Metatron Birgitta Andlig InspirationJag ser att många hamnar i återvändsgränder för de är omgiven av människor som ifrågasätter dem. Idag kan många barn hamna i det för de är inte nog stark att stå emot. ”Att kritisera en människa det är som att kritisera Gud”. När ni stöter på sådana människor då faller ni oftast tillslut till ner i marken, om ni inte är observant på det. En del människor är starka och orkar med det som samhället bjuder på. Idag föds det många känsliga människor till jorden som inte klara av det. Idag ska jorden utvecklas i en helt ny anda och då finns det ljusarbetare till det. De går inte ifrågasätta det som en ljusarbetare får till undervisning. De får sin undervisning oftast från ett högre plan.

Idag kan vuxna människor känna sig uppläxad av andra personer som lägger sig i för mycket därför att de har ett stort kontrollbehov.

Idag handlar det om att säga ifrån när något känns fel hos er. Då spelar det ingen roll vilka de är. Om ni känner att människor lägger sig i för mycket ska ni säga ifrån. ”Annars får ni aldrig växa och känna er fri, eller låta styrkan bygga upp er till fantastiska människor”, säger ärkeängeln Lord Metatron.

Det är ett viktigt kapitel i era liv att känna styrkan hela tiden i er.

Se bara framåt säger ärkeängeln Lord Metatron.

qry9s3

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.