Ärkeängeln Sandalphon

Bloggen ©Ärkeängeln Sandalphon Birgitta Andlig InspirationNär jag fick lära känna ärkeängeln Sandalphon då visade han mig min egen vardag. Han visade hur den såg ut för mig. Vad jag behöver ändra på. Alltid när ärkeängeln Sandalphon har kommit har det handlat om min vardag.

Ärkeängeln Sandalphon har varit hos mig hel förra veckan.

Han är bra på att tala om för oss vad vi måste ändra på för att må bra. Nu är han hos mig igen för att skriva ner lite grann till oss alla.

angel2Alla som bor här på jorden måste se sin egen värld. Ni kan inte titta på andra världar för att må bra. I er värld finns det sådant som ni vill ändra på. Kanske i någon annans värld ser det ut på ett annat sätt.Hela tiden måste ni gå till er själva. Ni kan inte titta på hur andra gör utan bara se er själv. Hälsan är en viktig del som tillhör er vardag, men ni är ändå olika där. Hur olika ni än är måste ni bara titta på er själv. Kroppen är som stora signalspröt som hjälper er i längden. Vilka signaler får du när kroppen säger ifrån? Hur ser er vardag och arbete ut? Vad måste du ändra på för att kroppen ska må bra?

Ibland blir ni hemmablind för ni ser inte hur det ser ut för er. Ni fortsätter hela tiden i samma spår utan att ge upp. När ni blir hemmablind då ser ni bara det som känns extra jobbigt att ändra på. Då är det dags att ändra på det som känns jobbigt. Många människor är idag utarbetade för de har slutat lyssna på signalerna de får. De vill visa sin goda sida för att göra andra glad. Här faller många människor för de ser inte signalerna till sig själv.

 

Ni ska känna er nöjd och glad i ert hem. Det är lika med ert arbete att ni känner er framgångsrik och glad. Då behåller ni alltid hälsan om ni tänker så.

BOK-MED_LJUSTack ärkeängeln Sandalphon! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.