Det är bra att andevärlden finns

349915Ibland går man med frågor som aldrig tycks ta slut. Man vänder och vrider på alla frågor man går runt med. I dags läget har jag fått svar på allt som man undrar över som hjälper mig liten bit på vägen. Långt tillbaka tiden gjorde man en massa fel som nu måste rättas till. Om man har vetat de då har man inte lyssnat på den människa som manipulerad mig av vägen. Nu vet jag att jag hade rätt , men det tar tid att rätta till tillsammans med uppstigna mästarna, ärkeänglarna och guiderna.

Jag ser vad det kostade min tid att rätta till plus min ekonom för någon lade sig i min väg. Vi blir manipulerad hela tiden och vi måste hålla oss ifrån människor som inte förstår oss. Vi får lida pin om vi inte är uppmärksammad på det. 

Det bäste av allt är att vara ensam och lyssna till sin inre vägledare, som aldrig lurar oss att gå fel. Hur många idag tänker på hur det håller på att manipulera varandra till högre och vänster? Den som blir utsatt för manipulationen får för det först en dåligt framtid, och ekonomin kan sina om det vill sig så illa. I mitt fall har det blivit så för man hamnade i en regn av manipulationer som skadade min framtid.

Vi vet så väl vad vi vill göra tills någon kommer och sätter ner foten och leder oss in på  fel väg. Hur många gånger hamnar ni i detta regn av manipulationer? Ni blir liten och vet inte vem ni är tillslut. En förvirrad människa som samhället får ta hand om.

Copyright © Jag och min guide JohlieNu var jag vaken för att min kära guide hoppade in hos mig en natt för att rädda mig. Men alla är inte vaken för att lyssna till guider. Men i mitt fall kom min guide Johlie som min räddande ängel. Jag hade fått det till strulat för en kvinna ledde mig in på en helt fel väg. Jag blev varnad många gånger från andevärde, men jag lyssnade på kvinnan som man trodde på. Sedan när uppstigna mästaren Saint Germain säger till mig att skriva kurser tillsammans med honom. Då blev det bara bättre och bättre för mig. Men det tar tid att rätta till mitt fel tramp.

Om ni känner att ni har en ide låt ingen ta bort den ifrån er.Det är tecken från ditt högre Jag och din inre vägledare som vill leda dig rätt.

faerielovers

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.