Ärkeängeln Aurora berättar för er

Copyright © Ärkeängeln Aurora Birgitta Andlig Inspiration BloggÄrkeängeln Aurora vill berätta om överflöd som ni måste lära er mer om. 

Jag lär er att lyssna till er inre vägledare och ditt högre Jag. Vad säger ditt högre Jag och vad vill de berätta för dig? Alla föds med ett högre Jag och en inre vägledare för att ni ska hitta rätt i samhället. Ni har ett paket med er för ni ska klara av att leva här på jorden.

giffada3Det finns ingen annan människa som känner er så väl som ditt högre Jag och din inre vägledare , inte ens era föräldrar känner er så bra. Därför är det extra viktigt att lyssna på alla signaler ni får. Ni kanske möter på varningar som talar om att gå inte dit eller gå inte den där kursen eller skolan som ni läser om. Ditt högre Jag vet precis vad ni behöver för kunskap när ni lever här på jorden. Ni ser inte alla gånger hur viktigt det är att lyssna på högre Jaget och den inre vägledaren.

Ibland fastnar ni i ett nät av manipulationer för någon annan människa vill ta över er. Då känner ni hur viljan börjar försvinna bort från er. Det kan var svårt att se ibland för ni upplever att människorna vill göra gott, men i själva verket kan de faktiskt fälla krokben på er. Efteråt får ni kämpa er i mål för någon snurrade bort era chanser ni fick. Det är lätt att bli manipulerad av människor och fortsätter gå på fel väg genom hela livet. Om ni lyssnar och följer er inre vägledare och ditt högre Jag då slipper ni detta. Det är även svårt att få arbete om ni sitter på fel plats i livet. Ni tittar åt fel håll när ni söker arbete.

När ni föds hit till jorden har ni med ett paket som ni ska jobba med och utvecklas med. Platsen står och väntar på er där ni ska arbeta. Nu går många arbetslös för de tittar åt fel håll. Ni provar på olika arbeten och har svårt att hitta rätt. Då har ni inte hittat igen  paket som ni föddes med. Arbetslösheten beror mycket på det för människor känner inte igen sig. Andra människor får sitta på er plats som ni har missat ta tag i.

billed8   Be till er skyddsängel, ditt högre Jag och din inre vägledare att de leder er rätt och att ni får ta tag i er arbetsplats som tillhör er.  

Ärkeängeln Aurora

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.