En natt med problem

210451Jag hade min dotter och mitt barnbarn på besök. Ibland kan de braka till när mina barn och barnbarn är på besök. Det har med att de är öppen och känslig. Vi hade varit ner och besökt min yngsta dotter. Hon bjöd på fika när vi kom ner till henne. Hon ville träffas sin ena syster när de  var här. Min yngsta dotter och hennes sambo hade nyss flyttat in i en ny lägenhet. När jag var dit så kände jag en del men gjorde inte så mycket åt det. Min yngsta dotter är väldigt rädd så jag var tyst och tänkte ta det sedan.

Men katten hennes betedde konstig och ville hela tiden visa uppmärksamhet mot mig. Katten ville få hjälp med att rensa lägenheten från gamla energier och spöken. Djur är väldigt känslig för det. Min dotter var ensam den helgen för hennes kille hade åkt och hälsat på vänner. Jag kände att jag kunde vänta att rensa lägenheten  för annars vägrar hon sova kvar i lägenheten.

2jb1usiVi går hem till våran lägenhet för jag skulle vara barnvakt till min äldsta dotter för hon skulle på återträff med gamla klasskompisar. Jag och barnbarnet myser och läser sagor och spelar spel. Jag lägger mitt barnbarn i de ena rummet där hennes mamma skulle sova. Sedan somnade hon lugnt och skönt. Jag känner att det är något i lägenheten men är för trött för att kolla upp det.

I stället lägger jag  mig  och sover tills jag vaknar upp med ett skrik och är rädd. Sedan tar det nog bara 1 minut så hör jag barnbarnet skriker lika högt som jag skrek men hon låg i de andra rummet. Min sambo hörde att det var ett jäkla liv på mig och barnbarnet.

Jag fick gå och lägga mig bredvid mitt barnbarn till min dotter kommer hem. Under tiden som jag låg bredvid mitt barnbarn lade jag skydd runt henne så det skulle bli lugnt. Jag glömde bort det för andevärlden säger att hon är som en Trixter för att hon är så öppen Jag tänkte inte på det. För hon är  en tuff lite dam min femåring.

Jag fick rensa lägenheten under tiden jag låg bredvid henne. Sedan frågade min sambo vart det kom ifrån? Andevärlden sa att det var min yngsta dotter som drog hit en kvinna med rullstol för hon är så öppen. Men vad trött jag blev efter den natten att bli blir väckt 03.00.

Sedan går vi ner för att hälsa på min yngsta dotter och då berättar hon ungefär samma sak som vi var med om under natten. Min yngsta dotter kunde inte sova för hon var bara rädd. Hon berättade att hon hade blivit väckt på natten och skrikigt som vi skrek. Sedan satt hon uppe och vågade inte sova.

32zl3zaJag sa till henne försiktigt att du har folk som går igen och du har en vandring passage i lägenheten. ”Du ser hur din katt beter sig”, sa jag till till henne. Tydliga tecken för katten var så glad när jag kom för att städa bort spökena, stänga igen passagen och städa bort gamla energier som de stör sig på. Så döttrarna gick ut för att handla fika mens jag städade ifred. Jag såg att katten var så trött efter allt stök och lika så  mitt barnbarn var trött.

Det blir så jobbigt och stökigt om någon får stanna kvar i bostaden för de tar all kraft från oss. När mina döttrar kom tillbaka berättade jag vad jag hade gjort. Men min ena dotter blev rädd som vanligt.

Nu fick min yngsta dotter och katten lugnt i lägenheten. Jag vill att hon ska lägga skydd på sig, men det vill hon inte. Hon är så rädd för andevärlden. ”Ärkeänglar, guider och great master är annat”, säger hon. Det var bra att jag fick stänga igen passagen för min dotter.

Ibland hade vi sådana nätter när min yngsta dotter bodde hemma hon blev alltid så rädd. Men man blir rädd när någon kliver in i ens auran på natten då skriker man automatisk. Vi har en känslig kanal som känner av mer som även ställer till för oss.

Det blir för det mesta stök för vi känner av dem som är där. Det kan vara svårt att bli vän med den kanalen vi har.

Jag ser att det är viktigt att de får komma hem till ljuset för att slippa störande moment i hemmet.angel2

136 reaktioner till “En natt med problem

 1. Greetings! Very helpful advice within this post! It’s the little changes which will make the most important changes.
  Thanks a lot for sharing!

 2. whoah this weblog is magnificent i like studying your articles.
  Stay up the great work! You already know, a lot of persons are hunting around for this info,
  you could help them greatly.

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 3. I’m no longer positіve the place you’re getting yor information, however good topic.

  I must spend some time finding out more or workіng out more.
  Thanks for fantwstic іnfo I was looking for this infoгmation for my mission.

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 4. Awesome site you have here but I was wondering if you knew of any community
  forums that cover the same topics discussed here?
  I’d really love to be a part of online community where
  I can get responses from other knowledgeable individuals that share the same interest.
  If you have any recommendations, please let me know.
  Thanks!

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 5. I wаs rеcommended this blog through my cousin. I’m no
  longer positive whether this publish is written through him ass noo one else understand
  sᥙch targeted approximately my trouble.
  You’re amazing! Thank you!

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 6. Howdy, I think your blog may be having web browser compatibility issues.
  Whenever I take a look at your web site in Safari, it looks fine however,
  when opening in Internet Explorer, it’s got some overlapping issues.
  I merely wanted to give you a quick heads up!

  Besides that, fantastic site!

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 7. I was wondering if you ever considered changing the structure of your site?
  Its very well written; I love what youve got to say.
  But maybe you could a little more in the way of content
  so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text
  for only having one or 2 images. Maybe you could space it out better?

 8. I am really enjoying the theme/design of your
  site. Do you ever run into any web browser compatibility problems?
  A small number of my blog visitors have complained about my site not
  working correctly in Explorer but looks great in Chrome.
  Do you have any advice to help fix this issue?

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 9. I used to be recommended this web site through my cousin. I am no longer sure
  whether or not this submit is written through him as nobody else know
  such distinct approximately my trouble. You’re amazing!
  Thank you!

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 10. Excellent post. I used to be checking constantly this weblog and I’m impressed!
  Extremely useful info specifically the last phase 🙂 I take
  care of such info much. I was looking for this particular info for
  a long time. Thank you and best of luck.

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 11. It’s truly very complicated in this active life to listen news on Television, so I simply use world wide
  web for that purpose, and get the hottest information.

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 12. Heya! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers?
  My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of
  hard work due to no backup. Do you have any solutions to prevent hackers?

  1. I have WordPress. Do not even have problems.

   But Facebook that has Facebook can fu get viruses from. I’ve had a problem with Facebook. But once got the virus. Phishing but had to clear out phishing.

   When warning of viruses do not open emails then we get problems. But opened that time when I got phishing from emails.

   But do not warn open you can have phishing. I was curious and opened but then I got in trouble.

   But same with Facebook, I open became curious. But wrote in a way and I have to check.

   But the whole Facebook became horrible that time. But pictures went up and down. But must close Facbook. But had to clear the history. Mobile and computer. But had to clear everything that time.

   The network must find the address, which sends it to me. But blocks any address, which looks like foam. But got rid of the angling. But clears the history.

   Phishing must find the address. But blocker, who sends out to us.

   But had virus programs. But do not open when you receive warnings. But otherwise it works well.

   When you have problems, then you have to clear the history.

   But do not open emails that send to you, that look foam. But if it’s phishing, then you can not even open. But the same with Facebook must not open even when you suspect viruses.

   But we have terrible people who destroy for us.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 13. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I’ve really enjoyed surfing around your blog posts.

  After all I will be subscribing to your rss feed
  and I hope you write again very soon!

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 14. Just wish to say your article is as amazing.

  The clarity for your put up is simply excellent and i can suppose you are a
  professional in this subject. Fine together
  with your permission allow me to seize your RSS feed to keep
  updated with drawing close post. Thanks one million and
  please carry on the enjoyable work.

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 15. Hey I know this is off topic but I was wondering if
  you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.

  I’ve been looking for a plug-in like this for
  quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like
  this. Please let me know if you run into anything. I
  truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 16. Excellent post but I was wondering if you could
  write a litte more on this subject? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit further.

  Thanks!

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 17. I have been exploring for a little bit for any high-quality
  articles or weblog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I at
  last stumbled upon this web site. Reading this
  information So i am satisfied to express that I have
  a very good uncanny feeling I came upon just what I needed.
  I most indubitably will make sure to don?t fail to remember this
  site and give it a look regularly.

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 18. Superb blog you have here but I was curious if you knew of any message boards that cover the same
  topics talked about in this article? I’d really like to be a part
  of group where I can get opinions from other experienced people that
  share the same interest. If you have any recommendations, please let me know.
  Bless you!

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 19. whoah this blog is fantastic i like reading your articles.
  Stay up the great work! You know, many individuals
  are looking round for this information, you can aid
  them greatly.

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 20. Do you mind if I quote a few of your articles as long
  as I provide credit and sources back to your site?
  My website is in the exact same niche as yours and my visitors would certainly benefit from some of the information you present here.

  Please let me know if this alright with you.
  Thanks!

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 21. Heya i am for the first time here. I found this board and I find It really useful & it helped me
  out much. I hope to give something back and aid others like you helped me.

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 22. Hello there! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in exchanging links or maybe guest
  authoring a blog post or vice-versa? My blog addresses a lot of the same topics as yours and I feel we could greatly benefit from each other.
  If you are interested feel free to send me an e-mail.

  I look forward to hearing from you! Wonderful blog by the way!

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 23. Terrific article! This is the kind of info that are
  meant to be shared around the net. Disgrace
  on Google for no longer positioning this submit
  higher! Come on over and seek advice from my web site
  . Thank you =)

 24. Cool blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog stand
  out. Please let me know where you got your theme. With thanks

  1. Thanks for liking my blog. I do everything with colors and WordPress. KARUNA BLOG THEME. The theme is called that. Can start right away with the blog. But have to check if you like the theme, but may find it tricky or it feels good for you, because WordPress has so many themes to choose from. But can be difficult and easy.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 25. It’s appropriate time to make a few plans for the future and it’s time to be
  happy. I have read this post and if I may just I desire to suggest you few
  attention-grabbing things or advice. Perhaps you can write subsequent articles regarding this article.
  I want to read even more things approximately
  it!

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 26. I am no longer positive the place you are getting your information, but good topic.
  I needs to spend some time learning more or figuring out more.
  Thank you for great info I was on the lookout for this info for my mission.

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 27. Appreciating the dedication you put into your site and detailed information you provide.

  It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed information. Excellent read!

  I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google
  account.

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 28. Hi! I’m at work browsing your blog from my new iphone 4!

  Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your
  posts! Carry on the great work!

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 29. This is a really good tip particularly to those fresh to the blogosphere.
  Brief but very precise info… Thank you for sharing this one.
  A must read article!

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 30. wonderful put up, very informative. I ponder why the other
  experts of this sector don’t understand this.
  You should proceed your writing. I am confident, you
  have a huge readers’ base already!

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 31. I’m truly enjoying the design and layout of your blog.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer
  to create your theme? Outstanding work!

 32. This design is incredible! You obviously know how to keep
  a reader entertained. Between your wit and your
  videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job.
  I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it.
  Too cool!

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

  1. Thank you for liking the blog. I sit and write from GOD, which no one even knows. But now people are getting to know him through the internet.

   He wants to pass on to people knowledge from him.
   He enlists the help of BIG PROTECTION PROTECTION when working with countries. But no one even knows his home.

   But live year after year BIG HEAVEN. But he helps countries still know his hand. He has a finger in the pie. He has started with Sweden plus Kurdistan, other Muslim countries are living wrong. He wants to change things.

   You may share until all the blog GOD distributes.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

  1. Thank you for liking the blog. I sit and write from GOD, which no one even knows. But now people are getting to know him through the internet.

   He wants to pass on to people knowledge from him.
   He enlists the help of BIG PROTECTION PROTECTION when working with countries. But no one even knows his home.

   But live year after year BIG HEAVEN. But he helps countries still know his hand. He has a finger in the pie. He has started with Sweden plus Kurdistan, other Muslim countries are living wrong. He wants to change things.

   You may share until all the blog GOD distributes.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig inspiration

 33. Fantastic blog you have here but I was curious if you knew of any
  community forums that cover the same topics talked about here?
  I’d really like to be a part of community where I can get responses from other knowledgeable people
  that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know.

  Bless you!

  my site: https://fafaslotpulsa.com

  1. Thank you for liking the blog. I sit and write from GOD, which no one even knows. But now people are getting to know him through the internet.

   He wants to pass on to people knowledge from him.
   He enlists the help of BIG PROTECTION PROTECTION when working with countries. But no one even knows his home.

   But live year after year BIG HEAVEN. But he helps countries still know his hand. He has a finger in the pie. He has started with Sweden plus Kurdistan, other Muslim countries are living wrong. He wants to change things.

   You may share until all the blog GOD distributes.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

  1. Thanks for you like the blog. God distributes to people today. He gives out knowledge, which people get to share with others now. He turns out now. God lives in Big Heaven. His home in all years, which he works from the place he lives then. But no one knows God than now people hear everything how he lives then.

   God works with the earth today. But help people today, which no one can see when he starts countries today. He has taken care of countries, but no one sees his work. But many countries he has been in under a thousand years. Now he does another way when we have internet.

   We leave out of God now.

   Birgitta spiritual inspiration

  1. Thanks for you like the blog. God distributes to people today. He gives out knowledge, which people get to share with others now. He turns out now. God lives in Big Heaven. His home in all years, which he works from the place he lives then. But no one knows God than now people hear everything how he lives then.

   God works with the earth today. But help people today, which no one can see when he starts countries today. He has taken care of countries, but no one sees his work. But many countries he has been in under a thousand years. Now he does another way when we have internet.

   We leave out of God now.

   Birgitta spiritual inspiration

  1. Thanks for you like the blog. God distributes to people today. He gives out knowledge, which people get to share with others now. He turns out now. God lives in Big Heaven. His home in all years, which he works from the place he lives then. But no one knows God than now people hear everything how he lives then.

   God works with the earth today. But help people today, which no one can see when he starts countries today. He has taken care of countries, but no one sees his work. But many countries he has been in under a thousand years. Now he does another way when we have internet.

   We leave out of God now.

   Birgitta spiritual inspiration

  1. Thanks for you like the blog. God distributes to people today. He gives out knowledge, which people get to share with others now. He turns out now. God lives in Big Heaven. His home in all years, which he works from the place he lives then. But no one knows God than now people hear everything how he lives then.

   God works with the earth today. But help people today, which no one can see when he starts countries today. He has taken care of countries, but no one sees his work. But many countries he has been in under a thousand years. Now he does another way when we have internet.

   We leave out of God now.

   Birgitta spiritual inspiration

 34. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all is required to get set
  up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very internet smart so I’m not 100% positive.
  Any suggestions or advice would be greatly appreciated.
  Appreciate it

  Feel free to visit my page https://www.joker123ovo.com

  1. Thanks for you like the blog. God distributes to people today. He gives out knowledge, which people get to share with others now. He turns out now. God lives in Big Heaven. His home in all years, which he works from the place he lives then. But no one knows God than now people hear everything how he lives then.

   God works with the earth today. But help people today, which no one can see when he starts countries today. He has taken care of countries, but no one sees his work. But many countries he has been in under a thousand years. Now he does another way when we have internet.

   We leave out of God now.

   Birgitta spiritual inspiration

  1. Thank you for wanting to follow my blog. Here you have the address of the blog.

   Follow me, stand under there.
   Birgitta Spiritual Inspiration

   Categories, follows spiritual – Archive inspiration
   Thanks for you like the blog. I sit and write from God, who no one knows. But now people get to know he through the internet.

   He wants to distribute to people knowledge from him.
   He takes the help of Big Protection Protection when working with countries. But no one knows his home even.

   But lives year after year Big Heaven. But he helps countries firmly know his hand. He has a finger with in the game. He has begun with Sweden plus Kurdistan, other Muslim countries live errors. He wants to change about things.

   You get to share to all the blog sharing God out.

   Birgitta spiritual inspiration

 35. Hi! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog.
  Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure
  things out pretty fast. I’m thinking about making my own but
  I’m not sure where to start. Do you have any ideas or suggestions?
  With thanks

  Also visit my blog joker123 gacor

  1. I have WordPress and have many WordPress themes. But has many WordPress themes to choose from. But has a site called WordPress. http://www.wordpress.com http://wordpress.com.

   WordPress has free WordPress themes, and you can pay for themes from them. But has for all categories that suit you. But have a look, so you understand WordPress themes. Can develop WordPress themes, you you do not understand themes have developed to people.

   However, there are different ones that appeal to people, and you need to decide if you understand WordPress themes. But there are simple Worpess themes. But builds, so you need to take help that can WordPress. If you have so few codes, you set the color yourself, then it is codes.

   But takes time to fix the blog. With colors and pictures when I post. I have done everything myself because I like to do it.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Tack för att du gillar bloggen. Gud delar ut till människor idag. Han ger ut kunskap, som människor får dela med andra nu. Han visar sig nu. Gud lever i den stora himlen. Hans hem i alla år, som han arbetar från den plats han bor då. Men ingen känner Gud än nu hör folk allt hur han lever då.

   Gud arbetar med jorden idag. Men hjälp människor idag, som ingen kan se när han startar länder idag. Han har tagit hand om länder, men ingen ser hans arbete. Men många länder har han varit på under tusen år. Nu gör han ett annat sätt när vi har internet.

   Vi lämnar Gud nu.

   Birgitta andlig inspiration

 36. hello there and thank you for your info – I have certainly picked up something new
  from right here. I did however expertise several technical points using
  this website, since I experienced to reload the web site a lot of
  times previous to I could get it to load properly.

  I had been wondering if your web host is OK? Not that I am complaining, but
  slow loading instances times will often affect your placement in google and could
  damage your high-quality score if ads and marketing with Adwords.
  Well I’m adding this RSS to my e-mail and could look out for much more of
  your respective exciting content. Make sure
  you update this again soon.

  Also visit my blog post slotlinkaja.com

  1. Thanks for you like the blog. I sit and write from God, who no one knows. But now people get to know he through the internet.

   He wants to distribute to people knowledge from him.
   He takes the help of Big Protection Protection when working with countries. But no one knows his home even.

   But lives year after year Big Heaven. But he helps countries firmly know his hand. He has a finger with in the game. He has begun with Sweden plus Kurdistan, other Muslim countries live errors. He wants to change about things.

   You get to share to all the blog sharing God out.

   Birgitta spiritual inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.