När ärkeängeln Hope dyker upp får man lite problem

274017Nu fick jag som vanligt problem när ärkeängeln Hope dök upp. Först kommer den uppstigna mästaren Lady Nada för att hon ville att vi skulle sätta igång med kurserna. Jag håller på att ändra om i kurerna då ville Lady Nada att jag skulle sätt igång med det. Men jag gjorde först något annat än vad hon sa. Jag satte mig att titta på fina katter ute på internet. Plötsligt får man problem för datorn fick en annan webbadress än den jag hade.

buch0014Jag skulle även sätta mig med boken för att lägga till en del viktigt där. Men de satte stopp för det för att jag skulle dra ut på tiden. Lady Nada vet redan att jag är sen med mitt arbete.Så jag fick sätta igång med Lady Nada för att skriva ner en del som var viktigt.

Igår säger Lady Nada ”starta om nätet så är det igång. Jag kände att det var de som stoppade det för att jag ska bli klar någon gång. Jag hade fullt nät men jag kom inte ut på nätet det gick inte öppna en enda sida. Men jag kunde läsa allt på min surfplatta och mobilen. Lite snäll var de.

Sedan hade min mapp försvunnit som tillhörde ärkeängeln Hope, men man är van att det försvinner texter från datorn när hon är med. För mig blir det alltid upp och ner när Hope kommer. Man gruvar sig alltid när man vet att nu är hon på gång. Jag vet att ärkeängeln Hope vill oss väl såklart. Hope plockar bort våra hinder som vi har.

Copyright © Birgitta Andlig Inspiration Ärkeängeln HopeÄrkeängeln Hops säger, jag vill att ni ska se världen liter ljusare nu då måste alla skygglappar bort. 

”Jag leder er alla in i en ljus fram tid om ni lyssnar till er inre vägledare, men jag tillåter inte att ni kontrollerar mig”, säger ärkeängeln Hope. Det är det som är skillnaden med er. Alla som kommer i kontakt med  mig måste lita på mig. Det kan vara svårt att lämna över till mig. Jag ser en väg som fungerar som ni inte ser. ”Kontrollerande människor får alltid problem när jag dyker upp”, säger ärkeängeln Hope.

”Jag hjälper över passagen där det är som mörkast för er säger”, ärkeängeln Hope.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.