Det blev lite upp och ned igår

273979Igår när jag skulle sätta mig och jobba med texterna till boken kom en guide tillbaka till mig. Han lärde jag känna för längesen. Det som gjorde att jag upptäckte honom var att jag fick ett nålstick i vänstra axeln. Först tänkt jag inte så mycket på det tills idag när den uppstigna mästaren Saint Germain sa till mig.

Då kom jag mycket väl ihåg honom för varje gång jag stod konstigt fick jag ett nålstick för att räta upp mig. Det blev som mitt kännetecken på min guide som heter på engelska Strong Eagle är en Siouxindian som hjälpte mig mycket på den tiden med hälsan. Nu är han tillbaka för att fortsätta hjälpa mig att få lite ordning på mig.

15nstv4Han kom tillsammans med ärkeängeln Jophiel som står för hela vår natur. Där kände jag att jag åkte kana ett tag på det hon berättade om. Men då säger Saint Germain till mig ”det är väl inte så farligt Birgitta.” Jag känner hur han ler mot mig på ett kul sätt. Han säger, ”vill du inte ha det bra Birgitta?”Saint Germain visste vart skon klämde för mig för hela dagen blev lite upp och ner för mig.

Hon vet mitt bästa ärkeängeln Jophiel ut i naturen för att må bra. Hon vet att nära jag går på hård mark då får jag ont i ryggen och benen. Om jag går mer i naturen mår jag mycket bättre av det. För jag har bott förut på landet och sedan utanför stan. Men jag hade inte så stort val just nu än att göra så här. När man stökar till det själv.

Men jag vet att alla dessa vill jaga  ut mig i naturen för att må bra. Därför tyckte Saint Germain det var väl inte så farligt att höra. Det blir ju bättre för dig om du gör så. Han har en sådan humor så jag var tvungen att skratta med honom. Han såg såklart vad skon klämde. Min guide Strong Eagele har kommit ibland, men han har varit tyst i två år. Nu tycker väl han att det är dags att göra något åt saken. Han vill sätta mig så långt bort från staden och jag tycker det är praktiskt att bo mitt i stan, man har nära till allt.

Det är klart han vill mitt bästa så man får väl lyssna på honom. great-master-saint-germain-birgitta-andlig-inspiration


y_floater056

 


	

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.