Ärkeängeln Jophiel

©Copyright Ärkeängeln Jophiel ©Birgitta Andlig Inspiration”När ni kommer i kontakt med mig då handlar det oftast om naturen”, säger ärkeängeln Jophiel. Jag ser lite längre än vad ni ser. Jag vill vill visa er något bättre.

Naturen är jag bra på att ta hand om mycket”, säger Jophiel. Det finns vatten som sköljer över naturens alla blad. De renas hela tiden för att hålla borta all smuts. Naturen är ett perfekt ställe att gå till när ni arg eller ledsen. Hela  naturen lyssnar på er klagan och fortsätter att ta emot den. Det som är speciellt med naturen ni kan göra upp med er själv där ingen stör er. Det är ett bra sätt att rensa ut det som ni bär inom er.

© Copyrighet Ärkeängeln Jophiel © Birgitta Andlig Inspirationkrämpor som borde vistas mer i En del människor går runt med naturen. Där får ni gå på mjuk mark, och ingen asfalt som är hård. Er kropp är inte gjort att gå på en hård asfalt. Kroppen klarare bättre av om ni går på mjuk mossa. Stigarna i skogen är gjort för er som behöver få kroppen att vila från alla hårda smällar ni får. På mjuk mark kan kroppen känna sig pigg och utvilad. Det är ett tips till er som vill få kroppen att må bra på ett naturligt sätt.

Det ända ni behöver göra det är att ta er till naturen. Efter ett tag känner ni att kroppen får hämta igen sig. Kroppen får fylla på sig. Det kan vara svårt att se det om egot inte vill vika för det. Det kan vara kämpigt att ta sig till naturen för ni måste bryta med andra regler. Ni är vanemänniskor och då går ni i samma spår och vill inte förändra.

Naturens rika energier kommer göra er gott som fyller på er till bredden.   Ärkeängeln Jophiel  

2cfb6v7

 

 

En reaktion till “Ärkeängeln Jophiel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.