Ärkeängeln Anael

©ÄRKEÄNGELN ANAEL BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONÄrkeängeln Anael vill säga något för att vidga era vyer mer. 

”Jag ser att ni sitter fast i gamla händelser som gör att det är svårt att komma vidare. Då går vi tillbaka i en del händelser för att reda upp det med er”, säger Anael. Det är inte så svårt att reda upp det. Ibland kan det vara en del saker ni får för er att ni inte kan fast ni kan det. Då får ni oftast motstånd inför det som känns obehagligt. Det som är bra det är att ni kan ta tag i det och göra upp med ett gammalt minne.

2jb1usiDet som finns kvar i minnet kan ni inte se alla gånger utan ni stöter på det gång på gång i er i vardag. Det finns kvar tills ni har städat bort det. Om ni dyker ner med oss ärkeänglar då får ni reda upp akilleshälen för vi vet vart den sitter. Vi har alla era minnen i en bok som handlar om er. Vi vet vilka problem som har uppstått sedan ni föddes hit till jorden. Allt finns med i ditt minne som ni har försvagas i. Svagheten dyker alltid upp när ni stöter på de minnet som ni måste ta er igenom.

Ibland går ni en lång väg för att slippa dyka på det som blir extra jobbigt för er. Ni kämpar emot det som skulle underlätta om ni vågade ändra på det. Lätta saker är alltid bra att ha med sig. Livet ska vara enkelt och lätt när ni lever här. Nytt motstånd kan ni stöta på tills ni löst upp det som känns skrämmande att göra. Det är enklare att förändra och följa med i tidens utveckling än att sitta fast i det gamla, för att ni är rädd för det.

Ta mig i handen och följ med mig in i framtiden ärkeängeln Anael

qry9s3 (1)

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.