Åter igen stöter man på naturväsen

337715

När vättar dyker upp.

För ett tag sedan var jag och rensade en lägenhet till en barnfamilj. Allt gick bra som vanligt. Det hade gått en tid så träffade jag på dem de hade barnen med sig. Den ena flickan upplevde att hon såg ett monster.

Hon fick svårt att sova för de här monstret störde deras dotter. Jag följde med dem hem för att kolla upp de dottern hade berättat om. Det hände en del saker till i lägenheten som jag fick ta itu med av andra orsaker. När vi sitter och pratar då ser jag att någon gömmer sig för mig. Ibland ser jag att det dyker upp en liten person som har yvigt svart hår som ser ut som ett troll i huvudet. Vi fortsätter och pratar och jag försöker få kontakt med den jag såg hemma hos dem.

Vi går in i ena rummet och lockar till oss för att se vem det är som gömmer sig. Plötsligt får jag se att det är en liten vätte som dyker upp där hemma hos dem. Det är klart att dotter såg ett monster fast egentligen var det en vätte hon såg. Den här vätten hade väckt flickan på natten  så hon var rädd och fick såklart sova hos sina föräldrar.

32zl3zaMamman tycket det var konstigt att vätten gav sig på hennes treåriga dotter, men den ville få lite uppmärksamhet för få kontakt med mamman. Det som intressant att det är mycket enklare att städa bort spöken som går kvar än en vätte. För vätten är tjurigare än vad ni kan tro. Har han fått för sig något då är det så. Jag är själv fruktansvärd tjurig person men vätten fick jag svårt att övertyga. Den har fått för sig att den är bunden till mamma i hemmet. Han vill att mamman ska gå mer i naturen och helst av allt flytta dit. Vätten har stört dottern några gånger. Jag fick säga till vätten att hon inte är klar för att flytta utan han  får lämna bostaden så länge.

Jag bad mamman att hon måste prata med vätten och sluta upp  med att störa  hennes dotter. De kan vara så envetna och tjuriga dessa små vättar när de har fått för sig något de vill ändra på. Nu får han så lov att flytta ut så vi får se hur det går. Jag har hjälpt andra människor som har haft problem med vättarna, och man såg då hur tjuriga de kunde  bli. Jag blir en kanal mellan vätten och personen det gäller.

Det gäller att hitta på en bra deal med vätten annars går de aldrig i iväg.

När sitter och skriver får jag en känsla av att den här vätten har rört sig runt i bostaden en längre tid. Har återkommit för att störa dem.

23msdpw

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.