HISTORIER OM VÄTTAR

146078  Jag kommer väl ihåg när en mamma kontaktade mig för hon hade så mycket bekymmer i lägenheten för hennes dotter var så rädd för ett monster. 

 Mamman fick råd av ärkeängeln Ariel hur vi skulle gå till väga med det. Jag såg att allt blev lugnt så barnen till och med kunde sova bra utan att bli störd av monstret, som flickan kallade vätten. Jag fick sedan stänga portarna för vätten så han inte skulle ta sig in igen. Utan vätten fick återvända till skogen där den bäst hörde hemma än att sitta och vänta på mamman i huset.

Copyright ©Ärkeängeln Ariel Birgitta Andlig InspirationMan kan undra varför vätten blev så intresserad av just den familjen? Om det fanns kvar sen förr i tiden? Ärkeängeln Ariel menar att det fanns kopplingar sen förr.

Jag har lärt mig se att vättar kan verkligen påverka oss enormt att göra saker som vi egentligen inte vill göra. Vi kan faktiskt bli påverkad av dem och får svårt att få dagen att fungera bra. Vättarna rör till väldigt mycket har jag sett och de passar bäst att bo i skogen där de hör hemma. Vi vill bo nära naturen även de skyddar naturen men vi får aldrig bli styrd av dem eller påverkad av dem. Jag tror att de får hålla sig på sin sida och vi på vår sida.

Men jag har aldrig själv stött på vättar eller tomtar som människor pratar om utan jag har då blivit tillsagd att hjälpa familjer eller andra människor som stött på dem. Jag har aldrig själv tagit kontakt med dem utan mitt intresse för dem är väl sådär. Men jag är en kanal och de behövde min hjälp och då hjälpte jag till.

35akeb6

 

HÄR ÄR EN ANNAN HISTORIA OM VÄTTAR

Mamman kontaktade mig för de hade konstiga problem och stora problem med sonen i huset.

För sonen blev väckt mitt i natten och ville hela tiden ut i skogen och mamman var förtvivlad över det.

Den gången fick jag jaga ut vättarna där de hörde hemma i skogen. Jag minns att det var inte bara en vätte som hade gömt sig under sonens säng. Det kanske låter konstigt för er när jag skriver om vättarna. De ska sköta om naturen som är deras bästa uppgift. Vätten kan varje träd i naturen och varje rot eller å som rinner igenom där. Därför är det extra viktigt att de fortsätter så.

Nu kommer jag till saken att sonen i familjen blev som en mellanhand. Vätten använde sonen för att få stopp på skog röjningen i skogen. Vätten såg ingen annan utväg än att använda sonen i huset. Men jag talade om vad vätten ville ha sagt till mamman och sonen i huset. De hade börjat att röja en del träd i skogen som vätten ville att de lät bli. De fick som tala om för vätten att det var bara några träd som skulle sågas ner, men vätten var orolig att de skulle ta mer av skogen. Det blev även lugnt i de huset så sonen fick sova i fred.

Så kan de gå när vättar är inblandade. 

35akeb6

EN ANNAN HISTORIA OM VÄTTAR

En man hade väldigt besvärligt sedan de hade byggt ett sommar hus i skogen. Han fick stora problem av dem. Hans bror och han hade byggt två hus nära varandra. Han tog dit olika medium för att bli fri för han hade enorma problem i lägenheten och sommarhuset men de såg inte så mycket eller så fick de inte till det alls.

Men jag hade en väninna som kontakta mig och undrade om jag kunde följa med till en lägenhet som hade enorma problem. När jag kommer dit då får jag se vilka problem mannen har med vättar, men det var inte i lägenheten utan i hans sommar hus. Men de följde med på något sätt för att de gillade inte alls de han hade gjort mot vättarna nu. Den ena vätten var så arg på allt så jag fick prova prata han till rätta hela tiden. Men min väninna målade en bild på honom som stämde fullt ut. Jag såg samma vätte som hon såg men vi måste få till detta nu. För vättarna klängde på mannens ben så illa var det.

Men vilket stök det blev för mannen för han blev verkligen attackerad av vättarna på riktigt för en del folk trodde inte på honom.

Men jag fick fortsätta besöka honom och prata med vätten även vid sommarstugan hans så vi kunde få till en deal med vätten. Han var svår att vika vätten så jag fick besöka honom flera gånger jag trodde aldrig att vätten skulle ge upp mannen.

Men jag fick se hur besvärligt vätten fick när de hade byggt två hus där han skulle gå. Han kunde inte gå som han brukar göra utan mössan åkte bara av hela tiden.Men de kunde inte riva huset bara för detta. Men på något sätt så blev det lugnt efter vättarna attackerat honom.

35akeb6

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.