Ärkeängeln Gabriel

2210451Jag har inte glömt bort er. Iblad fastnar man med andevärden och kommer som ingen vart. När jag står inför större förändringar då blir jag oftast rädd. Jag vill ju helst kontrollera själv. Efter den här tiden med ärkeänglarna , uppstigna mästarna och guiderna har det varit extra svårt med det. Nu känns det som de tar över allt.

Copyright © Jag och min guide JohlieJoulie min guide, hon säger alltid att de vet bäst för de ser framtiden, jag ser inte det. Jag får lita på allt. Jag såg stor skillnad när ärkeängeln Gabriel kom för man fick som en annan syn på allt. Allt kändes till och med ljusare när han kom. Det är klart när Gabriel berättar för mig då blir man extra nöjd och glad. Jag förstår mer och mer vem som är budbäraren i universum.  Han förklarade så bra, men sedan får jag själv göra det. Jag vet att han vakar och hjälper mig tills jag får till det. Gabriel öppnade en ny port för mig.

Ärkeängeln Gabriel fick mig att se saker som själv aldrig tänkt på. Oftast sitter man fast i gammalt ego som aldrig vill ge upp. Han bröt ner egot på mig då fick jag en annan bild av det. Man håller sig kvar i det som har slutat fungera för länge sedan. För egot är så fruktansvärt hårt i mig. Då finns det bara en sak att göra, ge upp, släpp taget. Jag släppte ego då fick jag en annan bild av det. Jag vet att de vet bättre för de har faktiskt full koll på framtiden.

Vilket ljus som gick igenom mig när ärkeängeln Gabriel kom.

sadness_gaia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.