Den uppstigna mästaren Sananda

112376

Idag ska den uppstigna mästaren Sanda berätta för oss hur läget ser ut i Sverige.

Det här är något som ni måste var observant på när det händer så mycket problem i landet.  ”Vad allt beror på? säger Sananda. Jordens kurs håller på att falla ihop på en del ställen som ni ser. ”Vad händer då?” frågar Sananda. Den kapsejsar som en båt går under för människorna har vänt sig emot varandra nu. Det uppstår krig i alla mörka länder – nu håller de på att vända sig om mot ljuset. Nu är ljuset starkare i dessa länder. Och mörkret i lika starkt i människorna som bor där. Det uppstår alltid konflikter mellan ljus och mörker.

Alla människor som bor där kommer från kulturer där den fria viljan inte råder.

De är människor som styrs med järnhand. De är rädda människor som skapar konflikter i sitt nya land. De ser inte friheten utan bara makten inom sig. De rädda människor som försöker styra, Sverige på samma sätt. Sverige är ett fritt land med nytänkankande människor med skaparglädjen i sig.

2837_19468Sverige är ett ljust land utan krig som hela tiden rustar ner. Det är målet för att leva i samhörighet med varandra. ”Jag kallar det kärlek och glädje”, säger Sananda. Vi accepterar inte att Sverige blir skövlad av dessa krafter som kommer in nu. Vi värnar om ert land som är ett framåtsträvande land. Vi vakar över ert land nu för att få svenska folket att vakna upp, och säga ifrån. Ni kan inte blunda längre för detta.

Krigen som på går i olika länder fortsätter in i Sveriges land om ni inte stoppar förödelsen.  Sverige har öppnat upp dörren för hotfulla, mörka energier. Det är så det ser ut nu i ert land. Sverige har varit svag i att säga nej och då får det efterföljder av det. Tar man in krigiska människor i landet då blir det alltid  efterföljder av det.

Den uppstigne mästaren Sananda.

Sananda1

4 reaktioner till “Den uppstigna mästaren Sananda

 1. Wonderful work! That is the type of information that are meant to
  be shared around the web. Shame on Google for no longer positioning this submit higher!
  Come on over and talk over with my site . Thank you =)

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.