När ärkeängeln Adonael dök upp då blev det lite upp och ned för mig

599802Jag kände när ärkeängeln Gabriel var hos mig att allt var så ljust och enkelt. Han hade så ljus energi. Men man får inte känna sig lugn med ärkeänglarna för plötsligt från ingen stans dyker ärkeängeln Adonael.  Hon Vände hela dagen upp och ner för mig. Adonael kallas för nattens ärkeängel jag har aldrig hört talas om henne.

Jag har mött många ärkeänglar och hört talas om dem, men Adonael kände jag inte till. Jag fick gå på beskrivning så jag hittade igen hennes namn. Jag hörde namnet, men fick svårt att stava hennes namn.

21o8tvpJag märkte att Adonael tog bort skygglapparna på mig och andra i min omgivning. Hon får oss att öppna våra ögon och komma till insikt. Även fast hon vände lite upp och ner på mig så kände jag att glädjen kom tillbaka med henne. Jag fick ett inre lugn med Adonael. Just nu håller jag på att måla henne. Jag måste lära känna varje ärkeängel har jag fått måla dem. Hon kommer säkert med något budskap till er.

Jag tänkte först när det blev så där dystert  ska de börja igen?För det har varit så bra sedan ärkeängeln Hope kom och förde mig vidare. Det har varit så bra tillsammans med ärkeänglarna Anael, Jophael och Gabriel. Helt lugnt blev det inte men det var ändå som ett inre lugn. Så man började bli hemvan med det tills Adonael dök upp.

Jag kände att hon var så nära så jag såg när jag andades in och ut så rördes det i hennes vinge. Jag ser nu ärkeängeln Adonael  fast jag sitter med Donovan och målar av henne. Varje ärkeängeln jag målar skriver jag på ett kontrakt med dem. De hjälper mig genom trånga portar. buch0014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.