När skygglapparna faller

©Birgitta Andlig Inspiration Copyriht Ärkeängeln AdonaelDet blir så här för alla människor när skygglapparna faller för dem, de blir mer samarbetsvilliga.

”Tittar jag på Sverige så är det samma sak” säger ärkeängeln Adonael. När människor hela tiden försöker förblinda sig och vill inte se sanningen då faller allt tillslut som ett i korthus. De vill inte se verkligenheten hur en del platser håller på att förändras i Sverige.  De blundar för sanningen medan andra ser klart i det. Rädslan tar över maktbegäret då.

”Egot vill jag tillägga”, säger Adonael. När politiker inte vill lyssna till dem som kan se lite längre i dessa frågor. De överhopas av hopp och förtvivlan när de ser vart Sverige är på väg. De måste vika sig och ta in hjälpa från alla som kan styra landet rätt nu. Ett svagt parti bådar inte gått för landets framtid.

” När de säga ja till invandringen från länder som både gräver guld och sänker Sverige sakta men säkert” säger Adonael. Det bådar inte gott. Sverige hjälper många människor som inte vill förändra sig alls. De vill fortsätta leva kvar med sin kultur. När de kommer till Sverige då är det meningen att de ska förändra sig och leva efter landets regler, det är det som är meningen.

”Tycker ni att det ser ut så?” frågar Adonael. Ni har ett hopp inom er och hoppas på att dessa människor ska ändra sig. Vi ser att många av dessa som har kommit hit från krigsdrabbade länder har valt fel land. De vill försöka förändra svenskana som är öppen för många olika idéer.

CALNJCKLNu måste svenskarna sluta att lyssna på människorna som kommer från kriget för de försöker smyga in sin tro i samhället, tänk på att ni är ett kristet folk.  

Vi ärkeänglar värnar om ert land.

Om ni tittar lite längre så har ni inte haft sådana problem som ni har nu. Vart kommer det ifrån? Ni får mer och mer svar på det om ni vågar se vilka människor ni säger JA till. De flyr för sina liv och då får också ni fly från era liv om ni inte ser det snart. Sätt stopp för invandringen nu från dessa mörka länder som har med sig en annan syn på sin tillvaro.

De finns bättre länder som de kan fly till. Länder som de känner igen sig i.

”Om det fortsätter så här kommer andra krafter ta vid”, säger ärkeängeln Adonael.

Sverige är ett paradis på jorden. Ni måste hålla borta allt som sänker ert land i botten.

”Behåll ljuset i landet så blir allt bra igen”, säger ärkeängeln

Adonael.

2lqq6x.jpg

 

4 reaktioner till “När skygglapparna faller

  1. Hej. Låter som en otäck utveckling för vårt land. Vadmenar ärkeängeln med ” om ni fortsätter så kommer andra krafter ta vid” ? Betyder det att dåliga krafter tar vid om invandringen fortsätter? Eller att vi kommer få hjälp av ärkeänglar och andra i universum att lösa invandringsproblematiken? Mvh Malin

    1. Det kan Asthar Command svara på: Just nu ser vi hur hela Sverige håller på att drabbas av stora svårigheter genom att invandringen kommer från människor som kan skada landet. Vi ser att flyktingarna passar i ett annat land som passar dem bättre. Vi har resurser på många olika sätt att sätta stopp för det. Vi ser en framtid som skulle skada landet om de fortsätter så. Tar in människor som inte vill förändra sig. Vi från andevärlden ser det. Vi försöker först uppmana svenskarna att ställa sig upp och skapa rubriker genom olika medier. Att inte mörlägga det som händer nu. Vi påverkar svenska folket och människor utifrån att tala om hur illa det blir för Sverige. Sverige har alla ögon på sig. Det är ett sätt vi hjälper på. Sedan har vi andra sätt som människor kan se är hemskt. Många inom politikerna försöker dölja problemen, men då måste svenska folket säga ifrån nu. Vi jobbar från vårat håll för att påverka hela tiden. Vi visar även hur det kan gå om Sverige tar in för mycket människor som inte kan följa svenska laget. Då får svenskarna se varningar och åter varningar. Många människor ser hur svenska folket viker sig när de blir överkörd av andra kulturer, de accepterar det. Ett kristet land som säkert förstår vilka följder de kan få.

      Hoppas du fick svar.
      Kram Birgitta Öz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.