En berättelse

Fantasy_Fairy_in_the_fairy_forest_041946_29Jag ser mer och mer hur kul allt bli med guider. De är trevliga och lättsamma. I helgen när jag hade en vän hos mig skulle jag koka potatis och då kommer Johlie min guide och lade sig i och säger, ”en potatis till får du lägga i. Är du säker?”, frågar jag Johlie. ”Lita på mig” säger Johlie. Det är klart att hon har rätt som vanligt. De hade aldrig räckt om jag inte hade lagt i en potatis till. Min vän säger till mig,” hur kan du höra detta från din guide” Ibland glömmer man bort för man är så van att fråga Johlie. Lika min sambo brukar säga, ”kan du inte fråga Johlie om det jag såg.” Han är också så van att fråga om allt när det gäller henne.

Det är är klart att han frågar ibland andra om han måste veta andra saker. När det gäller utomjordiska händelser han ser på nätet. Då frågar vi alltid Ashtar Command

om det. För ibland kan det vara en massa bluff där ute.

Jag gömmer bort för det mesta att berätta om det. För jag lever så nära dem så man är så van de uppstigna mästarna, ärkeänglarna och guiderna. Anhöriga kliver också på när det vill förmedla något från någon. Men jag frågar alltid guiden för att få rätt vinkling på saken eller de uppstigna mästarna och ärkeänglarna. De har bredden över det hela och ser hur allt kan bli för oss.

Copyright © Birgitta Andlig inspiration. Min Guide Johlie.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.