Ärkeängeln Azrael


93364
Nu var det dags att höra vad ärkeängeln Azrael har hon att säga till oss. Det finns en plikt inom er alla att lyssna på er själv. Se alla varningar nu.

Hur vill ni att det ska se ut hos er? Ska ni har våld i er vardag? Tycker ni att det är så bra med våld? Det handlar om er nu. Hur har landet sett ut förut? Ni kan gå tillbaka i tiden och då hittar ni mycket som visar på att landet har aldrig sett ut som det gör nu.

”Vad beror allt på”? frågar ärkeängeln Azrael. 

Andra flyr för sitt liv och hela landet blir utsatt för våld från människor som är van vid det. De ser inte gränser utan de ser bara ilska och våld i sitt liv. Vad händer då när de gör samma sak här i landet? De ser inte att Sverige tömmer på alla resurser de har. De visar ilska för de vill helst ha på sitt sätt. Men de har flytt till ett anat land då måste de lära sig acceptera hur de lever där. De har svårt att ta in det. Sverige har börjat acceptera för mycket nu. Ni måste lära er att säga nej.

2lqq6x.jpgNär de kommer hit då måste flyktingarna acceptera hur ni lever här. Sverige är ett ljust och bra land att utvecklas i. I landet föds det hela tiden nytänkande människor som har andra idéer, lyssna på dem. Alla vill hjälpa till på sitt sätt. När landet hamnar i sådan kris då måste andra länder öppna sina dörrar till människor som känner igen sig. De som flyr nu till Sverige känner inte igen sig alls.

De hör om ett land som tar emot dem utan har vetskapen hur det är. De som kommer hit vill förändra er som bor här i landet. De vill göra sig hörd och få sina regler igenom. De har svårt att acceptera landets regler.

Det är svårt att blanda en kultur som inte vill förändra sig. Sverige har alltid varit ett sådant land att komma till.

Landet har alltid strävat efter jämlikhet mellan man och kvinna.  På en gång blir det svårt för kvinnorna och flickorna som kommer hit. De kommer från ett land där mannen styr över kvinnorna. De får problem på en gång när de kommer hit för i Sverige lever många kvinnor själv. De hamnar i ett utanförskap om de inte vill ändra sig.

© Ärkeängeln Azrael Birgitta Andlig Inspiration BloggenÄrkeängeln Azrael 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.