Ärkeängeln Chamuel – En tid till vila och välkomnande

491437 kopiera

Paren måste lära känna sig själv mer. I en parrelation måste paren vara medvetna om varandra. De måste först lära känna sig själv och den som de lever med. Det är inte svårt om den andre är lyhörd. Om de inte vill lyssna då ställer det till problem i förhållandet på en gång. De känner sig mer och mer besviken på sin partner för hon eller han var inte  lyhörd. Det här händer ofta bland er som lever tillsammans att ni tappar greppet om varandra.

Kärlek är bland det viktigaste att visa i ett förhållande. För att lyckas allra bäst – lyssna till er älskade vad hon eller han vill berätta för dig. Det är inte så svårt att ta den tiden. Ni rusar förbi varandra och tänker inte på att ni lever ihop. Ni glömmer bort varandra gång på gång. Helt naturligt ska ni lyssna på den ni lever med.

2ebe4a1I ett förhållande ska ni samarbeta hela tiden som ni glömmer bort ibland. Det går inte komma undan längre när ni lever under samma tak.

Den bästa handling ni kan göra till varandra – visa kärlek varje dag till varandra. Ibland kan egot få sig en törn när ni håller på att utveckla er. Egot vill inte lyssna alls utan vill göra som den vill. Det fungerar inte i längden. Ett evigt sårande och lidande blir det hela tiden om ni inte värnar om varandra i tid. Det är en viktig regel mellan kärleksparen att visa kärlek och respekt till varandra.

Att respektera varandra då lyckas ni bäst i ert förhållande. Gör en kärlekshandling för varandra för att visa att ni uppskattar varandras kärlek.

”Det är mitt råd att alltid vara lyhörd för varandra”, säger ärkeängeln Chamuel.

 

wi3omp.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.