Upprop för folkomröstning om invandringen och Sveriges framtid

Sms folkomröstningen Birgitta Andlig Inspiration

Hoppas ni delar den här länken om folkomröstningen för det är allvarligt nu. Om flyktingarnas omsorg.

Jag har varit inne på Sverige demokraternas sida där de berättade om hur läget ser ut idag. Hur flyktingarna flyr hit utan att ha någonstans att bo. Det ända Sverige har att erbjuda nu är tält som jag anser är inte så trevligt att ligga i, en längre tid.

Ni kan stoppa detta vansinne som socialdemokraterna har satt igång. Sverige demokraterna vill stänga gränserna när det inte finns någon stans att ta vägen än tält. Jag anser att det är en kärlekshandling från dem. De vill inte se folk i tält.

Det som väckte mig, det var när de berättade om att barnen som kommer att få sova i tält. Jag skulle själv inte vilja lägga mina barn i tält då skulle jag välja en annan lösning om jag var på flykt.

Jag har sett vad alla är rädd för Sverige demokraterna som kanske kan rädda Socialdemokraternas vansinne. Nu måste Sverige demokraterna ut och varna folk och de får nästan inte komma in i riksdagen så fina politiker har vi. De får göra skitgörat som vi kallar det på dåligt ordförord. Jag satt och tittade på deras inslag hur de måste gå ut till alla länder och varna för detta.

Ni som är i min ålder 57 år kommer säkert ihåg hur de var rädda för vänstern. Jag minns hur farmor och farfar pratade om vänstern var så farlig. Tänk om vi får ett kommunistland.  Det minns jag så tydligt hur de varnade om vänstern som ni gör om Sverige demokraterna idag. Men idag röstar många på vänstern utan att någon sätter sig emot.

Om Sverige demokraterna är räddaren i nöden då kanske ni förstår varför de har vuxit. Det är ett parti som kan sätta gränser och värnar om vi svenskar och utlänningar som kommer hit. De säger nej för de ser att detta inte går längre. De gör en kärlekshandling till svenska folket och till dem som de hindrar att de kommer hit. De ser förödelsen i landet.

buch0014Jag har mejlat med Sverige demokraterna och Socialdemokraterna och jag ser att sossarna inte ser sitt vansinne. Jag fick en hel lista vad de tänkte göra med flyktingarna som jag undrar vart de ska få pengar ifrån.

De ville tjäna på dessa stackars människor som kommer hit. De hade sådan fantasi anser jag när läget ser ut så här. Jag försökte få dem att lyssna till ingen nytta. Det tog ett ta innan jag fick svar. Sverige demokraterna svarade snabbast för jag fick svar två gånger från dem.

Det som är intressant att de uppstigna mästarna står bakom Sverige demokraterna och lika så ärkeänglarna och guiderna för de vet vad som ska hända i Sverige. Jag sett den bilden hela tiden och jag litar på andevärlden nu mer än något annat. De har sett vad som kommer att hända en längre tid.

Detta är en kärlekshandling

Jag har de uppstigna mästarna med mig.Sananda1

Uppstigna mästaren Saint Germain Andlig inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.