Ärkeänglarna Mikael och Lucifer

149911Jag har inte glömt bort er som läser min blogg. Jag fick en jobbig tid att gå igenom som bara skapade mer och mer kaos hos mig. Jag fick rensa upp sista resterna i mitt förra  liv.

Det känns som det är en dörr mellan dessa två liv. Livet innan jag föddes hit bodde jag i England i början på 1900-talet. Jag var tvungen att hitta igen akilleshälen som gjorde att jag hade svårt för att prata engelska. Ibland märkte jag att jag fick svårare och svårare att uttrycka mig. Ibland fick jag svårt att komma ihåg orden på engelska fast jag hade nyss läst dem. Det är inte okej enligt ärkeänglarna, de uppstigna mästarna och guiden Johlie. Min guide drev på mig som skapade mer och mer kaos för mig.

Jag hittade igen så mycket  sorg. Det är klart att det handlade om kärlek. Jag förlorade en stor kärlek – ärkeängeln Aurora sa, ”när det är äkta kärlek då gör det ont”. Det hände under andra världskriget.

Jag hade svårt att minnas engelskan och blockeringar i svenska språket.

Det fanns inget annat sätt än att öppna livet innan jag föddes hit. Jag har sett de livet i omgångar. Nu fick jag ta sista svängen som tog mig säkert en månads tid.

buch0014Jag är född till författare och måste ibland prata engelska med människor. På den tiden jobbade jag på en tidning och skrev om hemskheter och förintelsen. Jag var visst duktig på att snoka reda på sanningen hur folk hade det då. Jag blev inte så populär bland en del människor. Jag var ärlig och sann på den tiden som jag är idag. När jag får säga sanningen då mår jag bra. Jag kan inte ljuga som en del har lätt med. Jag är lika ärlig mot min sambo om allt.

Jag hade ett jobbigt liv i England, varför var ni tvungen att dra upp det.  Jag har varit arg på min guide, ”” Hon sa, ”det fanns ingen annan utväg än detta. Hur skulle du annars gjort Birgitta?” Du ska skriva sanningen även nu vad som händer i världen plus skriva böcker som då. ”Du ska prata med många människor som kommer från andra länder som inte kan svenska, utan bara engelska.”

Jag vet att de har rätt när hon visade mig igår hela händelsen, varför jag var tvungen att öppna och reda upp de livet. Det fanns ingen återvändo alls. Jag vill inte prata engelska alls men var tvungen att hitta igen problemet jag har.  Jag mår bäst av att säga sanningen annars kvävs jag. Ibland blir jag bara tyst när jag inte får säga sanningen har svårt skriva ner de jag vill ha sagt. Det kommer från England.

Jag låste  mig så mycket så jag fick svårt att skriva. Jag vet vem mannen är idag fast det håller jag för mig själv. Det var viktig att hitta igen äkta kärleken som jag förlorade genom att han blev skjuten under kriget. Han var med mig och vi försökte hitta igen en del viktiga saker. Enligt min guide Johlie så, blev han inte skjuten i kriget utan i bakhåll. Jag har sett bilder en längre tid att jag letade efter honom.

Jag ser bilden att jag sitter och röker och röker, och letar bland pappren och vill få fram ett svar. Idag vet jag vad som hände.  Det känns skönt. Jag fick verkligen uppklarat på allt genom att de använde sig av andra personer för att jag ska rensa upp. Det blir lite struligt och jag måste förklara det för dem. Ärkeänglarna tog till alla medel för att lösa upp detta.

Men jag mötte på  min tvillingsjäl så jag mötte på äkta kärlek.

Jag har fått rensa med ärkeänglarna Mikael och Lucifer. Den bästa hjälpen jag fick, för att lösa upp det för Lucifer  hittade igen min mörka akilleshäl.  Jag fick lösa upp den med honom. Lucifer förvandlade mörker till ljus och samtidigt fick Mikael klippa banden på mig. Ärkeängeln Lucifer sopade bort ett jobbigt liv för mig.

Lucifer varnar om jag är på väg in på fel väg. Jag har sett honom när jag var ung när jag var på väg in på fel väg. Han varnade mig och visade sig i sin värsta skepnad.

Idag ser jag bara ärkeängeln Lucifer med stora svarta mäktiga vingar. Det finns kristaller i hans vingar. Han klädsel är svart och likaså hans hår. Han ögon är mörka som natten. Ibland kan jag se att hans står och sopar marken när jag är ute och går. Jag brukar fråga honom vad han gör? ” Jag städer mörkret Birgitta”, svarar han. Nu ska allt förvandlas till Guds vita ljus.” Han är en god ärkeängel som har ett jobb att rensa upp mörkret. Han brukar säga det till mig, ”vem ska annars göra det?” Han skyddar oss mot mörkret och varnar oss. Han vill att vi ska hålla oss inom ljusets gränser.

Ärkeänglarna Mikael och Lucifer håller oss på den ljus vägen. 

3 reaktioner till “Ärkeänglarna Mikael och Lucifer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.