Stanna upp och tänk efter en stund

344239Great master Sananda vill påpeka en del saker. När problem uppstår behöver ni kanske gå tillbaka för att se efter vad var det som hände den där gången. Det är bra att ta hjälp av ärkeänglar för att hitta igen ert minne. De kan verkligen städa bort på djupet.

I dag mår många människor dåligt på grund av allt som sker i ert land. Ni försöker få dagen att fungera bra. Ibland måste ni stänga av allt för att må bra. Sluta titta på allt som händer i ert land. Ni måste balanser ert liv för att även vara vaken för det som händer i ert land. Jag vet säger Sananda ” att det är svårt att blunda för det som händer nu.” Landet och jorden håller på att uppgraderas till en högre energinivå. Ni känner av det när jorden håller på att ändra om sin energi.

Uppgradering av jorden kan ingen komma ifrån nu. När ljuset når ner till platser som har levt i mörker då sker det förändringar hos dem. För att allt ska förvandlas till ljus är ljuset starkare på en del platser ute i världen.

Det är en positiv förändring för mänskligheten. När allt är klart så har allt förvandlats till bra saker.

Sananda1Great master Sananda

 

5 reaktioner till “Stanna upp och tänk efter en stund

  1. Hej!

   De uppstigna mästarna och ärkeänglar kan hjälpa dig att få den andre personen att tänka om. Oftast ligger det något trauma inom den andre personen genom att personen visar upp ett negativ mönster. Ärkeängeln Rafael har en förmåga att plocka ihop ärkeänglar som kan hjälpa dig med det. Han vet vilka ärkeänglar är bra på att lösa upp trauman på folk. Be först till ärkeängeln Rafael att lösa upp detta problem du har. Du vet inte hur han läker det? Rafael vet vilka problem den andra personen har som gör att personen visar upp ett negativt mönster mot sitt barn. Du känner dig orolig och drabbad av det. ”Du känner dig maktlös”, säger den uppstigna mästaren Sananda. Ärkeänglarna har en enorm förmåga att hitta roten till problemet. Hoppas du fick svar.

   Kram

   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.