Vägval – ROAD CHOICE great master Lady Nada

118686JAG STÅR I ETT VÄGVAL och vet inte vart man är på väg nu. Om jag gör rätt eller fel. Men har rädsla att ändra om mitt liv fast det lyser så fint framför mig. MEN RÄDLAN SÄTTER FART DÅ. 

GREAT MASTER LADY NADA SÄGER SÅHÄR. Ibland blir människor förblindad ,och vet inte vad som är rätt eller fel. Oftast stannar de kvar för de vill inte såra någon. Plötsligt stöter de på vägskälet ,och blir kanske lite rädd och samtidigt som de känner att det är rätt. Vad kan hända om ni lyssnar på hjärtat?

Ni får frid ,och ni vet att ni väljer för er egen skull. Ni tänker inte på någon annan utan bara er själv. HITTAR FRED I SITT LIV SOM ÄR SVÅRT ATT SE DÅ. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 45fd213fdadb1615158f98ae8488f506.gif

Hjärtat har den förmågan ,att tala till mig som vi ska lyssna på. Hjärtat ljuger inte vad vi känner. De vet vad som är rätt och fel, då är det inte svårt att ta beslut. HJÄRTAT VET VART DE VILL TA VÄGEN.

NÄR VI HAMNADE I EN SKILJEVÄG KAN VARA BÅDE SKRÄMMANDE OCH HEMSK. Vi kanske backar tillbaka, och vill att det ska vara som förut. Vi vill inte lyssna  alls på hjärta utan vi vill att det ska vara som förut.

VARFÖR ÄR DET FEL ATT FÖLJA SITT HJÄRTA? Varför är det fel att ta emot en utsträckt hand. Varför och alla varför vi sätter upp. Val är alltid smärtsamt. Det gör ondare om vi inte lyssnar på hjärtat. Det kommer göra ännu ondare om vi inte vågar hoppa och förändra. Det gör ondast.

GREAT MASTER LADY NADA

Lyssna till ditt hjärta, för det är sanningen du känner.

Ljug inte för dig själv. 

En reaktion till “Vägval – ROAD CHOICE great master Lady Nada

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.