Vägval – great master Lady Nada

118686Jag står i ett vägskäl och vet inte vart man är på väg nu. Om jag gör rätt eller fel.

Great master Lady Nada säger så här: Ibland blir människor förblindad och vet inte vad som är rätt eller fel. Oftast stannar de kvar för de vill inte såra någon. Plötsligt stöter de på vägskälet ,och blir kanske lite rädd och samtidigt som de känner att det är rätt. Vad kan hända om ni lyssnar på hjärtat? Ni får frid ,och ni vet att ni väljer för er egen skull. Ni tänker inte på någon annan utan bara er själv.

Hjärtat har den förmågan ,att tala till er som ni ska lyssna på. Hjärtat ljuger inte vad de känner. De vet vad som är rätt och fel, då är det inte svårt att ta beslut. HJÄRTAT VET VART DE VILL TA VÄGEN.

NÄR NI HAMNADE I EN SKILJEVÄG KAN VARA BÅDE SKRÄMMANDE OCH HEMSK.  Ni kanske backar tillbaka, och vill att det ska vara som förut. Ni vill inte lyssna  alls på ert hjärta utan ni vill att det ska vara som förut.

VARFÖR ÄR DET FEL ATT FÖLJA SITT HJÄRTA? Varför är det fel att ta emot en utsträckt hand. Varför och alla varför ni sätter upp. Val är alltid smärtsamt. Det gör ondare om ni inte lyssnar på ert hjärta. Det kommer göra ännu ondare om ni inte vågar hoppa och förändra. Det gör ondast.

GREAT MASTER LADY NADA

Lyssna till ditt hjärta, för det är sanningen du känner.

Ljug inte för dig själv. 

Uppstigna mästaren lady Nada Birgitta Andlig inspiration till hemsidan

En reaktion till “Vägval – great master Lady Nada

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.