Min Guide Johlie – Tidigare liv

413083

Idag när jag skulle ner och träna så dyker min guide Johlie upp för att prata lite med mig. Hon är  faktiskt väldigt kul när hon kommer med sina påstående. Det värsta av allt, jag kan ju inte skratta när jag har folk runt mig. Jag sa till henne ,att hon får faktiskt lugna ner sig, men tror ni hjälpte? Nej såklart. Johlie vet hur jag är därför får hon ännu mera kul åt mig. Hon ser hur man sitter fast i sin egen självkänsla. Jag får för mig en massa dumt. Sedan måste hon fixa det för att överbevisa mig.

Uppstigna mästaren Saint Germain Andlig inspirationNu har även GREAT MASTER Saint Germain gett sig den på att jag ska lära mig engelska. Jag har fuskat en del. Jag kan förstå mycket engelska, men jag har låst mig från mina två engelska liv jag hade i England. Det var i slutet på 1800 talet och  40- talet. Det är bara som en dörr mellan liven. I slutet på 1800 talet blev mitt liv av kortat på ett brutalt sett. Jag tänker inte berätta längre. Jag har aldrig velat åka till England ,för det finns för mycket smärtor där. Nu har great master, ÄRKEÄNGLARNA och JOHLIE hittat en bättre utväg för mig. Den blir tuff känner jag , kan inte sätta sig emot längre. De hittar igen redskapen åt mig.

När jag gick på gåbandet ,då frågade jag  Saint Germain om en del saker jag tyckte var tufft nu. Jag såg han stod vänd mot en tavla ,och såg väldigt upptagen ut. ”Birgitta du får fråga mig på engelska nu.” ”Varför det”, frågade  jag. ”Du måste öva och lära dig engelska”. Jag har fått många träningsredskap när det gäller engelskan. Jag måste låsa upp England. Jag vill bara glömma det. De hittar så bra träningsredskap åt mig . Jag är en praktisk människa och lär mig på ett praktiskt sätt.De började prata lite engelska med mig, för annars glömmer jag bort det.

Det är skönt att lösa upp problemet jag lider av,  för jag vill så gärna lära mig engelskan.  Det är så skönt att de HITTAR  folk hela tiden så jag läker mig. 

Jag och Johulie33 kopiera

En reaktion till “Min Guide Johlie – Tidigare liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.