Min Guide Johlie – Tidigare liv I’m looking at past lives. .

413083

IDAG NÄR JAG SKULLE TRÄNA DÄR JAG GÅR OCH TRÄNAR.  Då dyker min guide Johlie upp ,för att prata lite med mig. Hon är  faktiskt väldigt kul när hon kommer med sina påstående.

Det värsta av allt, jag kan ju inte skratta när jag har folk runt mig. Jag sa till henne ,att hon får faktiskt lugna ner sig, men tror ni hjälpte? Nej såklart. Johlie vet hur jag är därför får hon ännu mera kul åt mig. Hon ser hur man sitter fast i sin egen självkänsla. Jag får för mig en massa dumt. Sedan måste hon fixa det för att överbevisa mig. MEN ÄLSKAR MIN JOHLIE. Hon är kul och hitta på kul saker åt mig.

Uppstigna mästaren Saint Germain Andlig inspiration NU HAR ÄVEN GREAT MASTER SAINT GERMAIN gett sig den på att jag ska lära mig engelska. Jag har fuskat en del.

Jag kan förstå mycket engelska, men jag har låst mig från mina två engelska liv jag hade i England. Jag har läst engelska i skolan som tillhör grundskolan 9 år. MEN FICK FEL HJÄLP NÄR JAG BODDE HOS FARMOR OCH FARFAR. Men bodde när jag var barn och gick skolan där. Men farfar och farmor har gått 6 år grundskolan. Men dålig hjälp när  jag blev äldre då. Men från början gick ta hjälp av dem. Men engelska kan inte det. Matte och annat som hör till.  Men var snäll och härliga människor. Men trivdes hos dem. Men fick ta tag i det när jag flyttade från dem. Men får läsa upp betygen.

MEN KOLLAR PÅ LIVEN 1800 TALET OCH 1940 -TALET Det var i slutet på 1800 talet och  40- talet. Det är bara som en dörr mellan liven. I slutet på 1800 talet blev mitt liv av kortat på ett brutalt sett. Jag tänker inte berätta längre. Jag har aldrig velat åka till England ,för det finns för mycket smärtor där.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8d1a9ed136ca0355d638457b5b90fc46.jpgNU HAR GREAT MASTER SAINT GERMAIN ÄRKEÄNGLARNA ,SOM KALLAS FÖR ARCH WINGS RÄTTA NAMNET PÅ DEM ÄRKE VINGAR STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG,  JOHLIE hittat en bättre utväg för mig. Den blir tuff känner jag , kan inte sätta sig emot längre. De hittar igen redskapen åt mig.

När jag gick på gå bandet ,då frågade jag  Saint Germain om en del saker jag tyckte var tufft nu. Jag såg han stod vänd mot en tavla ,och såg väldigt upptagen ut. ”Birgitta du får fråga mig på engelska nu.” ”Varför det”, frågade  jag. ”Du måste öva och lära dig engelska”. Jag har fått många träningsredskap när det gäller engelskan. Jag måste låsa upp England. Jag vill bara glömma det. ALLA GREAT MASTER PRATAR ENGELSKA ,MEN ÄVEN ARCH WINGS ÄRKE VINGAR PRATAR ENGELSKA. Men kan ändra om och prata svenska med mig. Alla pratar engelska när de lever på andra sidan. Men är engelska engelska. Men guider nära och kära på andra sidan pratar det. Men när de föds till länder, då får prata språk landet har.

SAINT GERMAIN HITTAR BRA TRÄNING TILL MIG  träningsredskap åt mig . Jag är en praktisk människa och lär mig på ett praktiskt sätt. De började prata lite engelska med mig, för annars glömmer jag bort det.

SAINT GERMINA HITTAR PROBLEM JAG LIDER AV,  för jag vill så gärna lära mig engelskan.  Det är så skönt att de HITTAR folk hela tiden ,så jag läker mig. MEN BILDEN HAR JAG MÅLA SJÄLV TILLSAMMANS MED MINA GUIDER. 

Jag och Johulie33 kopiera

En reaktion till “Min Guide Johlie – Tidigare liv I’m looking at past lives. .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.