Vad kommer att hända nu??????

wallpaper-830417_960_720

”DEN LÅNGA DAGEN OCH LÅNGA NATTEN SOM ALDRIG TYCKS TA SLUT ”, säger  great master saint Germain. Det kan många känna sig.

Ni ser allt så besvärligt ut, men i själva verket ganska enkelt. Jag ser från min syn på problemet. Ibland kan egot se åt ett annat håll. DET KAN BLI BESVÄRLIGT NÄR EGOT KAN VARA SÅ FÖRBLINDAD PÅ MÅNGA OLIKA SÄTT.

Kan det handla om självömkan eller rädsla? Vad beror det? Ibland kan ni göra er så liten ,så all glädjen försvinner från er. NI VÄGRAR TA IN DET SOM HELA TIDEN HAR KÄNT RÄTT.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 45fd213fdadb1615158f98ae8488f506.gifVARFÖR SKA NI VARA SÅ RÄDD FÖR DET SOM ÄR RÄTT? Vad beror det på? Kan det handla om att en annan människa, visar en annan energi av kärlek? Ni känner inte igen den kärleken ni är van vid? Ni är van ,att dra till er samma kärlek hela tiden ,tills ni är klar med den som påminner om något som är gammalt. Ni har rensat ut, FÖR ATT GÅ VIDARE TILL EN BÄTTRE  KÄRLEK.  

2vb0ff9Varför är ni så rädd när ni känner äkta kärlek? 

Ni är inte van att ta för er alls är svaret. ÄKTA KÄRLEK ÄR NÅGOT SOM BLAND DET FINASTE NI KAN FÅ AV EN ANNAN MÄNNISKA. När ni inte är van, då tvivla ni och slår på er själv. Kärlek är något fint bland er människor. Det finns ingen som kan råda ,eller hjälpa er ,vad som är bäst. Det ni känner kan ingen annan känna.

NI MÅSTE BARA LYSSNA PÅ ERT HJÄRTA OCH DEN ANDRES HJÄRTA. Det fina ni har, det har ingen annan. Utan ni har något som kommer att utvecklas till något mer. Ni ska mötas i den här tiden ,för att förena er. Allt är uträknat.

Följ sanningen och bli glad och lycklig. Sann kärlek är bland det finaste ni kan få.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.