Great master Saint Germain

124766

JAG SITTER OCH SKRIVER PÅ ANDRA KURSDELEN DEL 2.  TILLSAMMANS MED OLIKA GREAT MASTER ÄRKEÄNGLAR. Jag har fått gjort om allt, det blir bra till dem som kommer till kursen. Men får ändra om, så det passar kursdeltagarna som kommer till kursen. 

NU VILL GREAT MASTER SAINT GERMAIN SÄGA NÅGRA ORD TILL MIG. Vi pratar oftast hela tiden med varandra. Ibland är andra hos mig. Han styr upp allt när jag har kurs med han. 

Saint Germain säger så här: lyssna bara på din egen känsla nu. Ni får så mycket svar då om ni gör det. I känslan så finns det så mycket kärlek ,som gör att ni vågar göra det. Det kan aldrig gå fel. OFTAST STÖTER PÅ MÄNNSIKOR SOM GÖR SÄMRE VAL. Att våga det är, att vinna självrespekt åt dig själv för ingen är som ni.

Ibland oroar ni er för mycket tänk om hela tiden. Ni går runt med en massa negativa tankar ,som ni får ingen ordning på. Ni tänker oftast i negativa banor innan ni vågar ta det avgörande steget. Tänk om ni kunde ta bort tanken tänk om, istället vad bra allt skulle bli då. Ni sänker er oftast i botten när ni går runt sådär. NI MÅSTE STÄDA BORT TANKEN TÄNK OM, för då mår ni mycket bättre.

Tänk vad skönt att bara flyta med tiden utan att tänka på alla dessa hinder du har framför dig. Ta bort hindren ,så mår du bättre. Varför inte pröva dina vingar ,för att må bra. Det finns en sanning i hjärtat som ingen kan ta fel på. Det ni känner känns helt rätt hela  tiden. NI VET SJÄLV VAD NI KÄNNER.  Det finns ingen som kan känna som ni känner. Det är ganska svårt för ni är olika som bär.

TA CHANSEN NU – GREAT MASTER GERMIN. 

2 reaktioner till “Great master Saint Germain

  1. 🙂

    Tänk! Jag pratade med Ulrika och Ebba vill ha tillbaka katten 😀 Hon åker ner till Stockholm i påsk 🙂

    Kram Jörgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.