Ärkeängeln Adonael

Birgitta Andling Inspiration

”Natten kan vara lång när saker och ting måste komma upp till ytan”,SÄGER ÄRKEÄNGELN ADONAEL. ”Jag kan skapa kaos i ditt liv när jag kommer i kontakt med dig” Men du behöver rensa bort allt du har med dig.

Jag öppnar dina ögon, för att du ska se hur livet har sett ut för dig. 

Jag vänder ett nytt blad i ditt liv. Natten kan kännas jobbig för du behöver se vad som har gått fel i ditt liv. Ibland känns det extra jobbigt när du känner dig sårad på olika sätt. Vila i min famn ,för att nysta upp din inre ilska och sorg du bär på. 

Att våga förändra kan ta tid, för hela tiden händer det något gammalt minne som kom upp, när du var på väg att förändra och våga göra det. Vad beror det på? Du måste se vad som gör att du är rädd ,att ta steget rakt ut.

I grunden finns det något som gör att du har svårt att gå vidare på grund av gamla händelser i ditt liv. Det finns goda minnen och fruktansvärda minnen som kommer upp när jag reder upp det. Du måste se ,för att våga göra förändringen. Rädslan sätter sig som en stor kätting i dig. ”Nu hjälper jag till – att ändra om säger”, ärkeängeln Adonael.

Vilka minnen har du sparat där som bromsar din egen lycka? För att bli lycklig måste du våga ta emot lyckan. Vilka minnen bär du på? Du sätter stopp ,för att göra det du drömmer om. Det är aldrig bra att gå med skygglappar. Ta bort skygglapparna och våga leva livet full ut. Våga se lösningen finns på ett annat sätt än vad du hade tänkt dig. Livet bjuder oftast på stora överraskningar när en människa har gjort en lång andlig resa, som är klar, för att ta in nytt i sitt liv. En ny energi som känns skrämmande och hemsk för energin är så ren.

2vb0ff9De kan uppleva fruktansvärd smärta en del dagar ,som gör ont innan allt går i lås.EN REN KÄRLEK KAN GÖRA VÄLDIGT ONT ÄNDA IN I HJÄRTCHAKRAT NÄR DE ÖPPNAR SIG MOT VARANDRA. Smärtan kan bli större en del dagar, de orkar inte med varandra. Smärtan av ren kärlek gör ont när de står inför den.

Äkta kärlek gör alltid ont för den är helt ren. En ren energi du möter på ,som du inte har varit med om förut. Hjärtchakrat får känna av stark smärta en del dagar hos dem båda.  Solarplexus får ett annat beteende när de håller på att förenas, de upplever en speciell smärta där. Ibland känner de att de är en, i tvåsamhet. De känner av varandra. En del dagar  kan bli olidligt tills allt löser sig på bästa sättet.

Ibland kan egot sätta sig på tvären när de möter på en ren energi av kärlek. Men de kommer ändå dras till varandra ,för det är meningen att de ska leva med varandra. De kan vända om många gånger, för de är rädda tills de förenas. De kan dra sig undan för de blir rädd. De har svårt att ta på det, som är rent som kommer från begynnelsen. Hur allt är skapt kommer från början. DET FINNS BARA REN KÄRLEK MELLAN DEM TVÅ. 

ÄRKEÄNGELN ADONAEL
© Copyright Ärkeängeln Andonael Birgitta Andlig Inspirationl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.