Great master Lady Portia – när allt vänds upp och ner

Birgitta Andlig Inspiration

”ÄKTA KÄRLEK KAN GÖRA ONT OCH Livet kan vändas upp och ner på ett nafs”, SÄGER GREAT MASTER LADY PORTIA. Ibland kan människor bli som stenansikten när de håller på att rensa ut ett gammalt trauman”.

”De gör andra människor mer illa för att de klarar inte av möta på energin som är god. Det känns som en mörk energin när man håller på att öppna hjärtat ”,säger Great master Lady Portia. 

”EN FRUKTANSVÄRD ENERGI SOM SÄTTER IGÅNG DEM ,de klarar inte av att möta energin när deras inre håller på att rivas itu. Mörkret är så förankrat i dem, så de ser bara mörker runt sig,” säger Great master Lady Portia.

”Det kan kännas så när ni håller på att BÖRJA GÅ NÄR BIG LOVE NÅR DEM slår de även ner på sin kära, för att de tål inte se. Hatet växer inom dem när de håller på att rensa ut, för de kan känna både hat och kärlek, för en del dagar kan kännas mer mörker än de andra  dagarna. De känner sig psykisk sjuk under processen gång”, säger Great master Lady Portia.

”KRISEN BLIR STÖRRE OCH STÖRRE NÄR DE HÅLLER PÅ ATT HELAS.”  

giffada3 DE KÄNNER NÄR DE BÖRJAR NÄR LJUSET MÖTER MÖRKRET, kan få stora konsekvenser när de håller på att läkas. Ljuset börjar arbeta och rör runt i dem, så allt vänts upp och ner.”

DE UPPSTÅR KRISER HELA TIDEN när mörkret ska bort i deras liv. Hatet växer sig starkare under processen ,som kan vara svårt att handskas med. Låt processen rida ut innan de hörs av. Det kan vara svårt att se, att en människa bär på mycket mörker inom sig, säger Great master Lady Portia.

”Mörker kommer från tidigare liv ,och de här livet. TIDIGARE LIV KAN VARA FÖRRÄDISKT när de håller på att reda upp det. Det känns som de ibland slits itu utan att veta varför,” säger Great master lady Portia.

”När de står öga mot öga mot den personen ,som har sårat dem så mycket. Hatet växer inom den personen genom de vill inte bli sårad igen och igen. FÖR ATT KUNNA BLI HEL , så måste hela processen ridas ut ,för att kunna bli hel tillsammans” säger Great Master Lady Portia.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 45fd213fdadb1615158f98ae8488f506.gif

”Det vänds alltid upp och ner när allt ska upp till ytan. SJÄLARNAS RENING KALLAR JAG DET. Det kan vara smärtsamt en tid för dem, säger Great master Lady Portia.  

”Allt mörker ska bort från dem för ljuset ska ta plats i dem, DE LÄKS AV KÄRLEKEN TILL VARANDRA.  Ibland kan smärtan vara värre en del dagar ,för de känner sig fastbunden och kommer ingen vart. Det är bara kärlek som hjälper dem. De river ner sitt ego mer och mer. De har fruktansvärd energi inom sig. De vet inte vart de ska göra av med den. De känner sig krossa en del dagar när de håller på att bygga upp det, som har gått itu” säger Great master Lady Portia.

ÄKTA KÄRLEK KAN GÖRA FRUKTANSVÄRT ONT, för hela hjärtchakrat öppnar sig ,för att ta emot den. Allt är som de ska vara nu. Tiden är inne för detta möte” ,säger Great Master Lady Portia. 

”Allt kommer blir bra tillslut vi som vet”,SÄGER GREAT MASTER LADY PORTIA. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.