DET ÄR KLART – ÄRKEÄNGELN ANAEL arch wings ärke vingar

151667”ALLT HÅLLER PÅ ATT LÖSAS UPP NU ”,SÄGER ÄRKEÄNGELN ANAEL”.  ANAEL ÄR EN STOR ARCH WINGS MÄKTIG OCH STOR 5 METER LÅNG. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8d1a9ed136ca0355d638457b5b90fc46.jpg

”DET HAR VARITT EN LÅNG ANDLIG RESA, som har kommit till ett stopp. Ibland kan det vara väldigt smärtsamt, att se när saker och ting uppdagas för en del personers” säger Anael” Allt rullade igång för mig.

”VI KNYTS SAMMMAN.”

”Efter en tid kommer en annan läkning in. NU FÅR ANNAN TA ÖVER SOM ÄR VÄNTAT SEDAN LÄNGE. Ibland kan det bli svårt att se när ni är rädd och oviss om framtiden”, säger Anael.

fairy022”VAD HÄNDER NU”, SÄGER ANAEL? 

”Det bästa av allt blunda och följ med. Det går inte styra det GREAT MASTER ARCH WINGS ÄRKE VINGAR ÄRKEÄNGLAR. Guiderna är den förlängda arm som hjälper dig hela tiden. De vet vart ni hör hemma. De har full kontroll på ert liv”, säger Anael.

”ALLT STÅR NEDSKRIVET INNAN NI KOMMER TILL JORDEN”, SÄGER ANAEL.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 45fd213fdadb1615158f98ae8488f506.gif”KÄRLEK ÄR BLAND DET VACKRASTE NI MÖTER PÅ. När den är äkta ,då är den ännu finare, för ni helas i det som är äkta. De läker varandras gamla smärtor, för att kunna fortsätta sedan tillsammans. De kan inte fortsätta tillsammans om de inte läker det som har skadat dem. De har inte karma till varandra utan de ska bara läka varandra. Det finns alltid med kärlek, även om en del dagar kan bli smärtsamma” säger Anael.

”DE KÄNNER SIG HEL NÄR  DE ÄR TILLSAMMANS. Det har alltid fattas något hos dem. Nu ska de fortsätta där de slutade en gång.”

ÄRKEÄNGELN ANAEL ARCH WINGS  ÄRKE VINGARCopyright Mjuka kanter Birgitta Andlig inspiration copy

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.