NU ÄR VALET GJORT GREAT MASTER LADY NADA- NOW THE CHOICE IS MADE – GREAT MASTER LADY NADA

bloggen Birgitta Andlig Inspiration

”DET HANDLAR OM STÖRRE VAL FÖR BIRGITTA  SÄGER GREAT MASTER LADY NADA. Ibland måste människor ta tid på sig när vi står inför större val i livet. 

Ibland tar det längre tid att komma till insikt ,för hon ville att det skulle vara som förut. Det går inte gå baklänges i hennes utveckling. När hon jobbar med oss ,DÅ GÅR VI FRAMÅT.  Det finns en massa rädslor som passerar förbi dag för dag. Rädslor som hela tiden målas upp dag för dag. Birgitta måste göra ett avslut under tiden måste rädslan komma upp, för att våga ta det avgörande steget. Rädslan att förlora finns ju där hela tiden under processens gång.

Målar upp negativa tankar som måste städas bort. DET MÅSTE BYGGA UPP EN TRYGG OCH GRUND  innan de tar båda två ett avgörande val.

fairy022Ibland måste vi stänga av dem båda under valet, för att allt ska gå rätt till. Vi får läkas samtidigt förra livet. Vi kommer aldrig halka på det i framtiden. Vi står bakom dem båda två, FÖR ATT LYCKAS ATT KÄNNA IN RÄTT VAL. Det har alltid funnits kärlek mellan dem, men det finns annat som sätter stopp för dem. När den ena av dem är bunden ,så tar det tid att släppa sin man. Speciellt när de har levt ett långt liv ihop.

De har satt igång starka energier mellan dem båda, som de har svårt att hantera. Därför är det extra viktigt, genom att hon är bunden till en man. Hon har fått tagit lång tid på sig inför valet. Hon måste mogna inför ett större val. När människor sitter fast i personer, som drar ner dem, då kan det ta extra lång tid att lösgöra sig. Det har varit så för Birgitta. Hon måste våga göra det som är rätt för henne. NU SKA HON BARA TÄNKA PÅ SIG SJÄLV. 

VI SER LITE LÄNGRE MELLAN DEM. Det blir en fantastisk lösning för Birgitta. Hon måste lita på sin guide Johlie och oss great master och ärkeänglarna ,som hela tiden har varit runt dem, SÄGER LADY NADA.

Nu lyfter vi Birgitta ur detta , säger great master Lady Nada.

 

En reaktion till “NU ÄR VALET GJORT GREAT MASTER LADY NADA- NOW THE CHOICE IS MADE – GREAT MASTER LADY NADA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.