ÄRKEÄNGELN ADONAEL ARCH WINGS ÄRKE VINGAR

Bloggen Birgitta Andlig Inspiration- Ärkeängeln Adonael ”NÄR HÅLLER PÅ ATT RENSA BORT GAMLA MINNEN,  rensa bort en del gamla händelser ,då försvinner ni bort att tag” ,SÄGER ÄRKEÄNGELN ADONAEL. Ni behöver göra slut på gamla trauman. Det kan vara svårt att förstå för den andra personen, vad som håller på att hända nu. 

Ni känner oftast ni står och famlar i mörkret, och vet inte vad som händer. Ni tappar totalt kontrollen över en annan människa. Ni känner att de glömmer bort dig, men under tiden jobbar de på ett mycket högre plan ,FÖR ATT RENSA BORT GAMLA MINNEN.  Ni känner er bortglömd hela tiden, och har svårt att kontrollera situationen.

2vb0ff9 Det tar tid när vi gör en inre resa har mycket att ta itu med. Det är ärkeänglarna som har satt igång resan ,FÖR ATT FÅ ETT FUNGERANDE LIV.

GREAT MASTER SOM HAR BETT OM SAKER OCH TING MÅSTE RENSAS BORT INNAN VI MÖTS. Under tiden kan den ena personen känna sig bortglömd ser inte hur framtiden kommer att arta sig. De kan uppleva att saker och ting glöms bort, för är fullt upptagen på att se tillbaka på gamla händelser.©Birgitta Andlig Inspiration Copyriht Ärkeängeln Adonael

Ärkeänglarna arbetar alltid på djupet med er. De har stor förmågan att rensa upp. MEN KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS folk har kallat för ärkeänglar som kommer från skyddsängel.

Skygglapparna faller snart av SÄGER ÄRKEÄNGELN ADONAEL. 

En reaktion till “ÄRKEÄNGELN ADONAEL ARCH WINGS ÄRKE VINGAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.