Ärkeängeln Adonael

Bloggen Birgitta Andlig Inspiration- Ärkeängeln Adonael ” När ni håller på att rensa bort en del gamla händelser då försvinner ni bort att tag” ,SÄGER ÄRKEÄNGELN ADONAEL. Ni behöver göra slut på gamla trauman. Det kan vara svårt att förstå för den andra personen, vad som håller på att hända nu. 

Ni känner oftast ni står och famlar i mörkret, och vet inte vad som händer. Ni tappar totalt kontrollen över en annan människa. Ni känner att de glömmer bort dig, men under tiden jobbar de på ett mycket högre plan ,FÖR ATT RENSA BORT GAMLA MINNEN.  Ni känner er bortglömd hela tiden, och har svårt att kontrollera situationen.

2vb0ff9 Det tar tid när de gör en inre resa, för de har mycket att ta itu med. Det är ärkeänglarna som har satt igång resan ,FÖR ATT FÅ ETT FUNGERANDE LIV.

GREAT MASTER SOM HAR BETT OM SAKER OCH TING MÅSTE RENSAS BORT INNAN DE MÖTS. Under tiden kan den ena personen känna sig bortglömd, för de ser inte hur framtiden kommer att arta sig. De kan uppleva att saker och ting glöms bort, för den ene är fullt upptagen på att se tillbaka på gamla händelser.

Ärkeänglarna arbetar alltid på djupet med er. De har stor förmågan att rensa upp.

Skygglapparna faller snart av SÄGER ÄRKEÄNGELN ADONAEL. 

©Birgitta Andlig Inspiration Copyriht Ärkeängeln Adonael

En reaktion till “Ärkeängeln Adonael

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.