VÄGEN ÄR ÖPPEN SÄGER GREAT LADY NADA -THE WAY IS OPEN – SAYS LADY NADA

179271

” NU HAR VI ÖPPNAT EN VÄG SOM HAR BÅDAR GOTT”, SÄGER GREAT MASTER LADY NADA Under tiden har stormen gett en god utdelning på många olika sätt. Ibland går det inte fortsätta på samma sätt utan de måste bryta med varandra. Det är hårt för dem båda två när båda inser att det måste dela på varandra. ”Jag vet att det är den bästa lösningen för dem båda ,för att må bra”, säger Lady Nada.

VI SER ATT ÄLSKAR VARANDRA FAST KAN INTE LEVA IHOP.  Vi har hittat något mycket bättre för Birgitta. Det har tagit lång tid för att göra detta.

VI HAR JOBBAT MOT BRA MÅL ,som kommer göra dem gott nu. I nuläget kan båda vara rädda ,fast vi vet att de klarar av det. De fick båda två den bästa lösningen. Vi gick i mellan, för att stoppa allt. Vi ser ljus arbetare som kommer ingen vart ,på grund av att någon som bromsar upp hela tiden, då går vi i mellan ,för att bryta isär dem.

VI TAR ALLA MEDEL FÖR ATT LYCKAS. Vi har lyckas för Birgitta kommer få ett mycket bättre liv. Hon har varit lite motsträvig inför detta, men det är den bästa lösningen för henne. Det finns med i hennes plan sedan länge. Det kan bli lite upp och ner när allt uppdagas fast det kommer lägga sig lika snabbt.

Rakkaus 106Birgitta vet att det är rätt val som hon har gjort hon litar på oss. Det här kommer nu att bli bra när hon accepterar resten.

Det är det rätta när vi pratar OM ÄKTA KÄRLEK ,som vi har hittat igen åt henne. Det var en bra lösning som ärkeänglarna och great master hittade.

Ibland får folk hjälp av GREAT MASTER , ÄRKEÄNGLAR ELLER GUIDER  men det får ni. ARCH WINGS KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR. 

Ni vet inte hur ni får hjälp ,eller vad vi hittar åt er. Det blev så Birgittas fall hon fick hjälp från oss. Det blir lika för er när ni sitter fast ,då hittar vi en fantastisk lösning ,som gör er gott. Ni har svårt att lösa en del problem som vi kan hjälpa till med.

Ni kanskE Har tänkt den lösningen, men vi ser att det är bästa av allt.

Great master Lady Nada

Uppstigna mästaren lady Nada Birgitta Andlig inspiration till hemsidan

En reaktion till “VÄGEN ÄR ÖPPEN SÄGER GREAT LADY NADA -THE WAY IS OPEN – SAYS LADY NADA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.