VÄGEN ÄR ÖPPEN – SÄGER GREAT MASTER LADY NADA

179271

” Nu har vi öppnat en väg som bådar gott”, SÄGER GREAT MASTER LADY NADA  Under tiden har stormen gett en god utdelning på många olika sätt. Ibland går det inte fortsätta på samma sätt utan de måste bryta med varandra. Det är hårt för dem båda två när de inser att det måste dela på varandra. ”Jag vet att det är den bästa lösningen för dem båda ,för att må bra”, säger Lady Nada.

Vi ser att de älskar varandra FAST DE KAN INTE LEVA IHOP.  Vi har hittat något mycket bättre för Birgitta. Det har tagit lång tid för att göra detta.

VI HAR JOBBAT MOT BRA MÅL ,som kommer göra dem gott nu. I nuläget kan båda vara rädda ,fast vi vet att de klarar av det. De fick båda två den bästa lösningen. Vi gick i mellan, för att stoppa allt. Vi ser en ljusarbetare, som inte kommer någon vart på grund av att någon som bromsar upp hela tiden, då går vi i mellan ,för att bryta isär dem.

VI TAR ALLA MEDEL FÖR ATT LYCKAS. Vi har lyckas för Birgitta kommer få ett mycket bättre liv. Hon har varit lite motsträvig inför detta, men det är den bästa lösningen för henne. Det finns med i hennes plan sedan länge. Det kan bli lite upp och ner när allt uppdagas fast det kommer lägga sig lika snabbt.

Rakkaus 106Birgitta vet att det är rätt val som hon har gjort för hon litar på oss. Det här kommer nu att bli bra när hon accepterar resten. Det är det rätta när vi pratar OM ÄKTA KÄRLEK ,som vi har hittat igen åt henne. Det var en bra lösning som ärkeänglarna och great master hittade.

Ibland tror ni inte att ni får hjälp av GREAT MASTER , ÄRKEÄNGLAR ELLER GUIDER  men det får ni.

Ni vet inte hur ni får hjälp eller vad vi hittar åt er. Det blev så i Birgittas fall hon fick hjälp från oss. Det blir lika för er när ni sitter fast ,då hittar vi en fantastisk lösning som gör er gott. Ni har svårt att lösa en del problem som vi kan hjälpa till med.

Ni kanske inte har tänkt er den lösningen, men vi ser att det är det bästa av allt.

Great master Lady Nada

Uppstigna mästaren lady Nada Birgitta Andlig inspiration till hemsidan

En reaktion till “VÄGEN ÄR ÖPPEN – SÄGER GREAT MASTER LADY NADA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.