TVILLINGSJÄL TWIN SOUL

504739

FOLK SOM LÄSER BLOGGEN HAR SÄKERT MISSTÄNKT HÄNDER MYCKET NÄR MAN MÖTER PÅ KÄRLEKEN ÄKTA KÄRLEK.

Det har pratats om äkta kärlek  ärkeänglarna och great master. Jag har aldrig upplevt en sådan smärta som detta.

Jag har varit tyst länge om detta, för jag måste se vart det leder eller mitt ego.

Jag läste när jag var ung om tvillingsjälar, men hade inte så mycket kunskap om detta. Alla människor drömmer nog om äkta kärlek någon gång i livet. Jag trodde väl att jag var kär i min exsambo. Tills detta dök upp och vände hela mitt liv upp och ner. MEN HAR MÖTT ÄKTA KÄRLEK NÄR VAR UNG, MEN ÄVEN NU DYKER UPP ENORMA PROBLEM FÖR MIG. 

Jag har aldrig upplevt den energin som man får från en tvillingsjäl. DET GÅR INTE  BESKRIVA, för jag har mest upplevt smärta hela tiden medan jag höll på att öppna mig mot min tvillingsjäl. Jag hade ont i hjärtchakrat,  solarplexus och hela kroppen. Ibland är energin så stark ,så man däckar. Eller så sitter man och gråter.

Great master har varit med hela tiden för att jag ska öppna mig mot tvillingsjälen. Great master Lady Nada och Lady Portia, som var med öppnat mig. Jag satte mig emot, för jag var så rädd jag kände. De har varit med hela tiden när han och jag pratade med varandra, för att jag ska öppna mig mer.

Rakkaus 106DET VAR ÄRKEÄNGELN AURORA SOM ÄR ARCH WINGS ÄRKE VINGAR ,och min guide Johlie som rotade igen min tvillingsjäl ,för att rädda mig.

Jag höll på att lägga ner allt ,för jag var så less på allt. Sedan har ärkeängeln Chamuel hållit igång mig. Det har rört till hela mitt liv, för ingen kan stoppa mig längre. Vi blir extra stark tillsammans.

Jag märkte att jag slutade tänka på allt som fanns runt oss. Det ända jag tänker på är han. Det som också är intressant att man bygger en sköld runt varandra som ingen kan komma igenom. Jag såg under tiden som vi började lära känna varandra, HUR SKÖLDEN BLEV STARKAE ROSA RUNT MIG. Hans är ljusrosa  han är mycket yngre än mig. Jag har lite mörkare rosa genom jag har varit lite lägre tid på jorden. Nu ser jag bara en rosa stark mur runt oss två som ingen kommer igenom.

JAG MÅSTE VÄNTA PÅ HAN måste vänta en stund innan vi möts upp. Han kom för tidigt enligt great master och ärkeänglarna. Vi skulle möts om två år. Det stökar till ,genom att jag är inte riktigt klar, får bara ont i hjärtchakrat och en knepig stress inom mig. Jag funkar knapp i vardagen innan vi möts. Vi vill bara vara ihop. Han har det också jobbigt har jag förstått. Denna väntan tar nästan knäcken på mig ,för energin driver på oss. Han får gå igenom en del innan vi möts upp.

Jag har utvecklat mig så mycket och då var det dags att kliva in i en annan energi. Jag såg honom långt innan vi möttes. Jag såg bara en mörkögd man som satt och väntade på mig. Jag blev rädd för jag visste inte vem han var. Äkta kärlek gör väldigt ont att möta på. Men jag förstår enligt great master så mår vi bäst när vi är tillsammans.

2vb0ff9Det blev så stökigt i min familj när tvillingsjälen dök upp. Även om mina döttrar är vuxna ,så lade sig i, men jag kan gå igenom eld och vatten, för att få vara tillsammans med honom.

MIN SAMBO BLEV SJUK NÄR HAN DÖK UPP DÅ.  HAN HAR STARK ENERGI VÄNDER HELA FAMILJEN UPP OCH NER  Tvillingsjälen vände hela mitt liv upp och ner. Jag ser att en tvillingsjäl är väldigt svår att stoppa vi hittar andra vägar, för att få vara tillsammans. Det är sådan kraft i energin ,som jag aldrig upplevt förut. Vi vill bara vara ihop.

Jag kommer berätta mer för er om tvillingsjälen när jag vet mer om det. Nu har jag själv mött på ,då är det enklare att berätta om det. Vi behövs för hela jorden behöver äkta kärlek. DET KAN BARA TVILLINGSJÄLAR SPRIDA TÄNKER BARA PÅ KÄRLEK.  

Jag kommer gå tillbaka och berättar mer. 

©Ärkeängeln Chamuel Birgitta Andlig Inspiration

4 reaktioner till “TVILLINGSJÄL TWIN SOUL

 1. Du ska veta Birgitta att jag har följt dina lärdommar hela tidenförsta gången för några år sen när jag hittade din blogg och du pratade om Sananda som jag då inte alls visste vem han var…Jag var vilsen, förvirrad och kände mig väldigt annorlunda och ensam.DIna blogg inlägg har hjälpt mig att förstå mycket även om jag inte kommenterat något, vilket jag borde ha gjort.Jag har tagit till mig av det du skrivit och kännt att jag går igenom samma sak, i varenda inlägg faktiskt, så även i detta.Något händer med mig, inom mig och runt omkring mig, jag har ontrrad och förstår mig inte på mina tankar och känslor riktigt.Jag ska be ärke ängel chamuel att hjälpa mig mer så jag får lite klarhet i hur jag kan göra och hjälp med läkningen.Tack snälla Birgitta, du är så viktig!!!!!

  1. Tack för det hjälper dig. Jag lägger ut för att hjälpa andra samtidigt som jag själv håller på med samma sak. Det är skönt att höra det hjälper dig. Jag förstår att fler och fler kan möta på sin tvillingsjäl som inte är så lättsamt som folk tror att det är. Kram

 2. Hej Birgitta!
  Jag har också träffat min tvillingsjäl/själsfrände.
  Vi var då 14 år och det har gått 20 år sedan dess!
  Kärleken som är mellan tvillingsjälar är svårförklarad. Den är på ett högre plan, som ett annat medvetande nästan. Man behöver inte prata med varandra för man vet redan vad den andre tänker, nästan som att tankarna är sammanflätade.
  Vi tillbringar all vaken tid tillsammans om vi inte jobbar dvs.
  För det är då vi trivs bäst.
  Men det är många som inte förstår hur vi vill leva så tätt hela tiden, dom menar att dom skulle bli ”tokiga” om dom var tvugna att alltid vara med sin partner.

  Hoppas att du får leva med din tvillingsjäl och uppleva allt det härliga och speciella som kommer med det!

  Mvh Madelene

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.