ÄRKEÄNGELN ,ARCH WINGS ÄRKE VINGAR CHAMUEL – MÖTET MED TVILLINGSJÄLEN The meeting with the twin soul

Bloggen Tvillingsjäl

DET FINNS NÅGOT SOM HETER TVILLINGSJÄL SÄGER ÄRKEÄNGELN ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR CHAMUEL. Birgitta stöter på och vänder upp och ner på hennes liv. Det blev så i Birgittas fall ,på grund av att hon höll på att titta åt fel håll, eller ville inte alls fortsätta med oss. Vi hittade Birgittas lösning tillslut som fick henne att tänka om.

TVILLINGSJÄLS ENERGIN ÄR SÅ STARK SOM FÅR ALLA ATT REAGERA NÄR MÖTER PÅ STARK ENERGI.  Birgitta kände att det gjorde ont. Vi öppnar inte tvillingsjälen om det inte är meningen för det ställer till för mycket för henne.

Alla tvillingsjälar är skapta för att leva i närhet till varandra. De är skapta för att sprida kärlek runt sig. När de hittar igen varandra, då har de svårt att vara ifrån varandra. TVILLINGSJÄLAR LIDER OFTAST I DET TYSTA NÄR FÅR INTE SOM DE VILL. De är skapta för varandra och då är det bäst att vara tillsammans. Vi vet att vi öppnade för tidigt för Birgitta ,som gör att hon får problem att hålla sig lugn. Tvillingsjäls energin lugnar ner sig när de är ihop. Men vi hittade Birgittas bästa lösning, för att rädda allt. Nu måste vi lösa det på ett mera praktiskt sätt. Men tvillingsjälar finns.


fairy022 
I många tider har människor varnat för tvillingsjälar att de sitter inne med varandra utan att få ett socialt liv. JORDEN BEHÖVER LJUS ARBETARE SOM JORDEN SER UT.  När de är tillsammans då får de en speciell energi runt sig.

billed11VAD KAN TVILLINGSJÄLAR GÖRA FÖR NYTTA” FRÅGAR ÄRKEÄNGELN CHAMUEL?

En tvillingsjäl ska först leva med varandra som de är i andevärlden. När de kommer ner till jorden ska de ibland vara isär ,och ibland ihop. Nu är det extra viktigt ,att de lever som de gör i andevärlden. En gång i tiden skapade Gud dem för att tillföra folket kärlek. ”Vad händer då?” frågar Chamuel. Runt sig sprider de äkta kärlek. ”Kärlek till jorden” säger Chamuel. HAN VISAR TVILLINGSJÄLARNA ROSA AURA.

HON VET HUR DET KÄNNS, och vad som kommer att hända med kroppen. Birgitta kan bli rädd, för hon har inte upplevt den smärtan när tvillingsjälen håller på att öppna hjärtat. För kroppen blir orolig när hon håller på att möta upp tvillingsjälen. Birgitta kan till och med bli rädd ,genom att det är så starka energier.

Ärkeängeln Chamuel

©Ärkeängeln Chamuel Birgitta Andlig Inspiration

En reaktion till “ÄRKEÄNGELN ,ARCH WINGS ÄRKE VINGAR CHAMUEL – MÖTET MED TVILLINGSJÄLEN The meeting with the twin soul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.