VÄNTA TVILLINGSJÄLEN WAIT THE TWIN SOUL

315977 (1)IBLAND MÅSTE MÄNNIKSOR VÄNTA IN RÄTT TILLFÄLLE TILLS VI ÄR KLAR ATT MÖTAS. När det gäller tvillingsjälar ,då är det samma princip för dem.

TVILLINGSJÄLAR HAR TIDIGARE LIV SOM VI MÅSTE BEARBETA ,för att inte slå krokben på varandra. Oftast så har de med sig olösta saker när de möts upp, ,för att de ska kunna leva med varandra måste de först lösa upp det, för att sedan kliva in i den energin. Tvillingsjälar har inte karman med sig utan oftast sorg eller besvikelser. Det har minnen med sig som de måste ta itu med ,för att inte halka på det.

fairy022Då är det dags att kliver in i en helt annan energi ,som de inte är van vid. Men det finns oftast svek och minnen där, som måste redas upp. Om tvillingsjälar möts för tidigt innan de är klar ,FÖR ATT KLIVA IN I TVILLINGSJÄLSENERGIN KAN SÄNKA VARANDRA ELLER HÖJER VARANDRA. Det  finns det inga skäl till det när de är klar.

Det är alltid en jobbig period för tvillingsjälarna innan de får leva tillsammans. ”För jag ser att det är den bästa lösningen för dem ,att de lever tillsammans”, säger Johlie min guide. Det kan vara väldigt besvärligt innan de är där. En tvillingsjäl ska ge upp gamla negativa energier ,FÖR ATT FÖRENA SIG MED ANDRA DELEN.  Copyright © Birgitta Andlig inspiration. Min Guide Johlie.

Det kan göra både ont och smärtsamt att ta de steget. Det är svårt att stoppa en människa ,som har öppnat till sin tvillingsjäl, de vill förenas med sin andra halva. TVILLINGSJÄLAR ÄR GJORT FÖR VARANDRA. Det kan vara svårt för andra människor att ta tills sig av det, folk som inte är där. Det är en energi mellan dem, som ingen kan stoppa när de väl har knutits samman.

Ni som har INTE varit med om det kan iNgen förstå energier som finns mellan dem. 

En reaktion till “VÄNTA TVILLINGSJÄLEN WAIT THE TWIN SOUL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.