NÄR JAG BLIR OSÄKER SOM HÄNDER MIG -WHEN I AM UNSURE OF EVERYTHING THAT HAPPENS TO ME

blogg Birgitta Andlig Inspiration

JAG LITAR INTE PÅ GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLAR SOM KALLAS FÖR ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR, ärkeänglar, guiderna eller anhöriga från andra sidan. Då tar jag till egna medel ,för att få svar som jag själv kan lita på. Det har med mitt tålamod ,att göra att jag måste vänta in saker och ting. Det har jag lite svårt med.

Kaffekopp. Birgitta Andlig Inspiration.Då tar jag fram kaffekoppen för den litar jag på. JAG TAR ALLTID  TILL KAFFEKOPPEN SUMP NÄR DET KNIPER FÖR MIG. På morgonen kan då Johlie sitta och le åt mig, eller säga frågan åt mig för hon vet precis vad jag ska fråga om.

Hon säger oftast till mig, att jag måste vänta in allt nu. Jag har upptäckt att kaffekoppen ger god effekt på det man vill få svar på. MEN HAR BERÄTTAT ALLT FÖR MIG  MEN JAG VILL SÄKRA MIG. 

NI KAN PROVA PÅ SAMMA SAK FÖR DET STÄMMER NÄR JAG TAR KAFFEKOPPEN. Jag får även svar från tarotkorten, men kaffekoppen är mera rak i svaret. Jag kan se tydliga bilder ,som jag ler åt även riktiga ansikten i koppen. Det är kokkaffe eller från en perkulator. Det funkar dåligt från en vanlig bryggare.

VI FRÅGAR OSS SJÄLV VARFÖR LITAR INTE PÅ GREAT MASTER ELLER ÄRKEÄNGLAR? Men jag vill se själv ,och det kan ha med att jag är stenbock. Jag vill kontrollera allt även fast de berättar allt för mig.

Uppstigna mästaren lady Nada Birgitta Andlig inspiration till hemsidanimagesGREAT MASTE LADY NADA BRUKAR VARA HOS MIG. KOMMER IBLAND TILL MIG. Hon berättar och hjälper mig fast jag vill se själv. Hon talar oftast om att jag måste då vänta in saker och ting, eller så ser hon själv ,att det är jag som är problemet. Jag har då svårt att erkänna det. Jag får inte ha kontroll great master ,de ser längre än vad jag gör. Det är då lika med ärkeänglarna ,att de ser mer vad som händer runt mig, eller vad jag måste ändra på.
Uppstigna mästaren Saint Germain Andlig inspirationSananda1 IBLAND KOMMER GREAT MASTER JESUS OCH SAINT GERMAIN, för att säga till mig om saker jag måste göra. HAR ÄVEN GREAT MASTER LADY PORTIA VARIT OCH RÖRT TILL FÖR MIG . Såklart är det för mitt bästa.

Men ändå vill jag ta till kaffekoppen för att säkra mig själv. JUNGFRU MARIA DYKER UPP FÖR DET MESTA NÄR DET KNIPER. Jag vill inte vänta hela tiden på rätt tillfälle utan vill skynda på saker och ting. Jag får även mycket besök av andra GREAT MASTER SOM VARIT TYST OM DÅ.

Jag ser hur kontrollerande jag kan bli. De kan berätta hur mycket som helst för mig, för vi går alltid igenom på förmiddagen när jag sitter och äter frukost. Nu har de mest koll och övervakning på mig ,för att hålla mig på spåret nu. Johlie är hos mig hela tiden. Hon viker inte av från min sida. DET ÄR TRYGGT ATT HA JOHLIE OCH DONOVAN ÄR PÅ SAMMA SÄTT FAST SKVALLRAR MER

HAR DU SKVALLRAT FÖR MIG? Varför har inte Johlie min guide sagt detta till mig? Han brukar bara säga, att hon är tyst om en del saker för mig. Eller så tycker han att det är kul att retas lite med henne. Jag ser verkligen att de kan ha kul med varandra.

Jag är glad att jag gått den här vägen för att öppna mig. Copyright © Jag och min guide Johlie

En reaktion till “NÄR JAG BLIR OSÄKER SOM HÄNDER MIG -WHEN I AM UNSURE OF EVERYTHING THAT HAPPENS TO ME

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.