GREAT MASTER MÖTAS- MEET.

422658

DET FINNS SAKER SOM NI INTE KÄNNER TILL 0M TVILLINGSJÄLAR.  

Jag ska berätta om det vi inte känner till. Det skrivs mycket om tvillingsjälen, men ingen kan sätta sig in i smärtan de möter på.

DET ÄR INTE VANLIG KÄRLEK VI HITTAR, FÖR DÅ SKULLE ALLT GÅ SMÄRTFRITT.  Utan de möter på smärtan i hjärtchakrat. De har svårt att hålla sig lugn vissa dagar. Ibland kan det riva och slita i dem ,genom att de mår bäst av att vara tillsammans. De försöker hålla sig lugn.

animlinSOLARPLEXUS OCH HALS CHAKRAT ÖPPNAR SIG MER, DÅ DRABBAS HJÄRCHAKRAT ÄNNU MER. Det är som det ska vara då. Tvillingsjälen reagerar så när de håller på att länka ihop sig med varandra. Den andra delen måste vänta in den andra delen ,för att de ska få det bra. Det handlar om tålamod och det har tvillingsjälen svårt med. De känner sig hela tiden sårad ,genom att de inte själv förstår. animlin

TVILLINGSJÄLAR SKA RENSA BORT DET, som är kvar och då känner de också sårad. De har svårt att få tiden att fungera bra.

TVILLINGSJÄLAR KAN SÄNKA VARANDRA ELLER KÄNNER SIG LURAD. Det händer alltid när de håller på att knyta samman, och måste vänta in den andre personen. Allt ska stämma mellan dem. Tvillingsjälar ska sedan mötas och kliva in varandras energier som blir perfekt för dem.

NU VÄNTAR BIRGITTA IN VARANDRA, FÖR ATT FÅ DET ATT FUNGERA BRA. Vi har varit med att knyta samman tvillingsjälarna och nu får vi vaka över dem. ”Jag vet att de har ont när de möts upp, och då är det viktigt att övervaka dem, säger great master Lady Nada. Nu blev det lite upp och ner, genom att de skedde förtidigt. TVILLINGSJÄLAR FÅR MÖTAS FÖR TIDIGT. Vi hade inget val som ni såg. Nu får vi vaka över dem och tar hjälp av vänner runt dem. Sedan kommer allt flyta fritt och bra mellan dem.

Great master  Lady Nada

En reaktion till “GREAT MASTER MÖTAS- MEET.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.