ÄRKEÄNGELN ARCH WINGS CHAMUEL PROBLEM –

Birgitta Andlig Inspiration....DET ÄR MYCKET SOM VÄNDS UPP OCH NER NU,OCH MÅNGA FÖRSTÅR INTE ALLT SOM HÄNDER NU SÄGER ÄRKEÄNGELN CHAMUEL HAN ÄR EN ARCH WINGS. ÄRKE VINGAR.

Min familj hamnade i chocktillstånd när det uppdagades om tvillingsjälen twin soul. Här brakade allt för oss ,men tiden var inne för mig att möta på min twin soul. ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR ,ÄRKEÄNGELN CHAMUEL SKRIVER LITE OM VÅRA PROBLEM.

Ibland hamnar människor i chocktillstånd när sanningen kommer fram tillslut. JA JAG KAN INTE GÖRA SÅ MYCKET ÅT DET. När sanningen besannas kan saker och ting rättas till. Vi ärkeänglar deklarerar bara sanningen hos människorna. Jag ser att saker och ting har inte tagits ,så allvarligt. Utan ibland får människor lida i onödan. ”Jag är inte hård utan rättvis”, säger ärkeängeln Chamuel.

ang19När allt kommer upp till ytan när sanningen kommer fram. DET GÖR ONT FÖR DE SOM ÄR INBLANDAD I DET. Jag vänder lite upp och ner på människor, för att de ska förstå hur det ser ut nu. Jag öppnar lite grann på deras ögon ,för att de ska få en inblick hur det står till.

Vi öppnade hjärtat. En del människor kan inget om tvillingsjälar. VI ÄRKEÄNGLAR uppstigna mästarna GREAT MASTER VET VAD VI HÅLLER PÅ MED när vi öppnade Birgittas twin soul.

Nu får de vänta in båda två ,som blir extra besvärligt. Birgitta är inte klar med sitt kursmaterial. Det är snurrigt runt dem båda två.

Det har Birgitta sluppit om människorna har varit lite vaken och putta på henne.

Vi var tvungen att kliva in och hjälpa henne, ärkeängeln Chamuel.

c2a9c3a4rkec3a4ngeln-chamuel-birgitta-andlig-inspiration

3 reaktioner till “ÄRKEÄNGELN ARCH WINGS CHAMUEL PROBLEM –

  1. Det som skrivs här kunde lika gärna vara jag.. Det stämmer på datum.. Hela historien. Jag älskar att följa denna sida.

    1. Tack för att du gillar min blogg. Det känns extra kul att jag inte ensam om det som händer mig. Det finns fler i samma situation. Jag förstår att bloggen vänder sig till många som känner igen sig i mig. Det känns bra att det hjälper dig det jag får nedskrivet från dem. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.