GREAT MASTER JESUS NÄR MÄNNISKOR ÄR KLARA MED VARANDRA- WHEN PEOPLE ARE DONE WITH EACH OTHER

Birgitta Andlig Inspiration

IBLAND MÅSTE EN DEL SAKER RÖRAS OM , SÅ MÄNNISKOR FÖRSTÅR ELLER FÅR EN KLAR BILD ÖVER SITUATIONEN. Människor hamnar ofta i försvar fast de vet att de har gjort fel från första stund. Det gör extra ont att erkänna att jag kanske var orsaken till allt. Tänk om det gick vända tiden tillbaka. Tiden är redan utstakad ,så det går inte ändra på alla fel de gör. Det gör extra ont för  människa som vet att de gjorde rätt hela tiden, för att få allt att fungera så bra det gick. Oftast då hamnar vi i självförsvar ,för de kan inte göra något åt det. Det som har hänt kan ingen ändra på. Alla har sin plan på jorden som ska fullföljas.

När par måste bryta upp för de är klar för längesedan ,då hamnar oftast den ena i panik, för de är inte klar att kliva ur relationen. Den ena har då förberett sig en längre tid ,att kliva ur relationen- har extra svårt att hålla lugnet inom sig. Dras oftast ner för energin är för stark från den ena personen ,som vill leva kvar i relationen. DET ÄR OUNDVIKLIGT ATT BEHÅLLA ENERGIN PÅ TOPP. Men de var klar för längesedan.

fairy022Människor möter varandra för att leva ett liv ihop tills de är klar med sitt karma. IBLAND ÄR DET EXTRA SMÄRTSAMT ATT LÄMNA VARANDRA även om bråk och krig uppstår hela tiden i relationen. Ibland blir människor förblindad av allt utan att se att det är fel. Oftast så dras den ena personen ner hela tiden och kommer ingen vart med sitt liv ,för den andra personen har ett fruktansvärd humör.

Jag liknar det med människor som blir misshandlad hela tiden med knytnävar. Det är lika svårt att ta sig ifrån, de som blir utsatt för verbal våld. De blir oftast kränkt och har svårt att hävda sig. De ser inte att de lever med fel man eller kvinna. De hamnar hela tiden i en återvändsgränd. Det här händer dagligen utan att de ens ser det ,tills de en dag vågar ta steget ur. VERBAL VÅLD ÄR LIKA FARLIGT SOM BLIR MISSHANDLAD MED KNYTNÄVAR. Båda får som psykiska problem att hävda sig i samhället.

När den ena har hittat rätt, då kommer energin tillbaka. De som arbetar som ljus arbetare är det extra viktigt ,att hålla fast vid ert arbete. Då är det dags att kliva ur om någon drar ner er. Det är mer viktigt än allt annat ,för att behålla energin till ljus arbetarna.

Great master  Sananda

En reaktion till “GREAT MASTER JESUS NÄR MÄNNISKOR ÄR KLARA MED VARANDRA- WHEN PEOPLE ARE DONE WITH EACH OTHER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.