GREAT MASTER JESUS BERÄTTAR OM TVILLINGSJÄLAR TELLS ABOUT TWIN SOULS

Birgitta Andlig Inspiration.Tvillingsjälens förening...

JAG FORTSÄTTER ATT DELA MED MIG OM TVILLINGSJÄLENS RESA. Ibland har man trott att det har varit si eller så. ”Jag har inte själv förstått hur tvillingsjälar fungerar.” Jag känner att jag får gå först i mycket även tvillingsjälen. Nu kan folk få en mera bild över tvillingsjälen. 

Nu vet jag med hundra procent att det är inte en myt. Jag har hört olika berättelser om tvillingsjälar och det stämmer dåligt med det. JAG MINNS JAG HITTAR TVÅ SIDOR SOM STÄMMER PERFEKT FÖR MIG. Tack vare jag fick god ledningen av min guide Johlie. Hon hjälpte mig att hitta en sida om tvillingsjälarna. Det var nog för att jag skulle lugna ner mig. Allt stämde där. Jag var så orolig för åldern.

JAG SER ÄR INTE SÅ LÄTT ATT MÖTA PÅ SIN TVILLINGSJÄL för vi gråter för det mesta. Jag har varit kär förut, men aldrig så kär som nu. Jag upptäckte det. Men har mött på kärlek förut. Men glömmer bort det när han dök upp. Jag har varit kär förut. Men blev så tagen på sängen när han dök upp. 

Jag har så lätt att gråta, om jag tittar på hans foto eller lyssnar på musik som påminner om honom. Jag lever som i en bubbla hela tiden, genom att jag tänker bara på honom. Jag glömmer till och med bort de närmaste.

Jag vet med hundra procent att det finns bara 1 tvillingsjäl till oss. De har jag har fått gått igenom en lång resa med mig själv ,för att rensa bort tidigare liv. Jag har fått gjort upp med det här livet. Jag blir först hel när stöter jag på min tvillingsjäl. 

Jag förstår ännu mer varför åldern hamnade i obalans. Det kan jag berätta om senare. Han behövde egentligen bara vänta på mig. Jag hade då lite mer att göra på jorden. Han ska bara möta upp mig när jag är klar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-jesus-birgitta-andlig-inspiration-.png

GREAT MASTER JESUS VILL SÄGA NÅGRA ORD : Nu är resan klar för Birgitta. Hon har gjort klart det hon var tvungen att göra. Hon har fått släppa en del egoistiska tankar som hon har burit på. Hon kan inte gå kvar med tankar som påverkar henne negativt.

NÄR TVILLINGSJÄLAR ÄR KLAR, FÖR ATT MÖTAS SER BARA DERAS INRE OCH INTE YTTRE. Hon har fått jobba sig igenom det. En förening mellan dem – kommer först av allt lugna ner sig, för han får fri lejd som jag kallar det. Nu har det varit många problem i vägen för dem.

Birgitta har haft svårt att lämna det gamla fast hon vill leva med sin tvillingsjäl. Då får han vänta in henne.

Han har också haft svårt när de väntas in i vissa perioder. TVILLINGSJÄLAR FUNGER SÅ, att de kan både sänka och höja varandra. De bråkar sällan med varandra medvetet. De finns inte krig mellan dem. Utan de kan såra varandra ,för de litar inte på den andra personen. Vi har god koll på båda två. Vi övervakar Birgitta och han hela tiden. De har även vänner runt sig som hjälper till.

2vb0ff9DE HAR SVÅRT ATT HÅLLA ENERGIN LUGN NÄR DE BLIR LEDSEN. De blir oftast mer än vanligt. Tvillingsjälens hjärtchakra arbetar på högtryck. Vad händer då? De kokar inom dem eller gråter. Tvillingsjälarna har jobbigt med kärleken för det kan visa sig väldigt negativt för varandra. När de väl är ihop ,så kommer detta vara ett minne blått för dem båda.

DET ÄR SVÅRT ATT GÅ I MELLAN TVILLINGSJÄL PAR. De hittar alltid nya vägar för att få vara ihop. Det är meningen att de ska vara ihop för de Gud en gång skapade kan ingen sära på. De bygger en stark rosa mur som ingen kan kliva in i. De är (1) tillsammans.

MÄNNISKOR HAR SVÅRT ATT FÖRSTÅ HUR STARK KÄRLEKEN ÄR. De finns en del som vill bryta runt Birgitta på grund av hans ålder. Bland tvillingsjälarna finns det inte någon ålder. De bygger nya vägar för att hitta igen varandra. Nu är det meningen att Birgitta och han ska leva ihop, som lugnar ner dem båda två, de blir först hel tillsammans.


ev5bon.jpgSolarplexus blir mycket lidande när de är isär. De påverkas väldigt negativt när de inte får vara ihop.
Ni kan tänka er, som två rosa band som finns mellan dem som aldrig får någon ro. När de får vara ihop, då finns det bara 1 ROSA BAND MELLAN DEM. De lugnar ner sig betydligt när de får vara i varandras energier.

ALLA CHAKRAN PÅVERKAS PÅ OLIKA SÄTT. Hals chakrat ligger smärtan mellan dem båda två, som också ska bli ett. I hjärtchakrat blir det mera lugnt och de slipper gråta mer eller känner sig oälskad av den andre personen.

KRONCHAKRAT BLIR ETT TILLSAMMANS. De har då levt som tvåsamhet . Nu ska de bli 1 tillsammans. Kron chakrat snurrar ihop dem båda två nu. Den manliga kraften är starkare än den kvinnliga kraften. Det är så tänkt att den manliga kraften ska agera. När kvinnan faller då ska den manliga kraften balansera upp eller lyfta dem. När de är tillsammans då kommer de att agera så.

HALS CHAKRAT FÅR VI OFTAST ARBETA PÅ , för att klara av att vara isär. När de är tillsammans ,då flyter det rosa energier mellan dem. När de mår dåligt ,då har de hela hals chakra i hjärtchakrat. De pratar konstant, det finns ingen punkt över huvud taget. De pratar med sina närmaste när de rensar ur sin smärta ur hals chakrat. Tvillingsjälen måste rensa ut innan de möts upp. De får rensa bort sin smärta som hamnar i hjärtchakrat. De kan hamna i panik vissa dagar för att ta de avgörande steget.

faerieloversSAKRAL CHAKRAT KAN KOMMA I OBALANS ETT TAG NÄR HÅLLER PÅ ATT ÖPPNA VARANDRA . Det har med deras kreativa liv, eller sexuella liv. De ska börja utforska varandra på alla plan där. Där kan de bli en spännande resa. Det är extra viktigt att de öppnar sig där. Tvillingsjälarna flyter samman där genom deras gemensamma arbete. De regerar alltid på sakral chakrat. Varför gör de det? Det finns en djupare sexualitet mellan dem. Den ena kan låsa sig från början tills de har öppnat upp. De har med en djupare kärlek när öppnar sakral chakrat. De ska flyta in i varandras energier som de gör med sitt hjärtchakra.

BAS CHAKRAT – PÅ EN GÅNG KOPPLAR IHOP TVILLINGSJÄLARNA sitt bas chakra med varandra. Det sker på en gång när de möts upp. Varför gör de det? Ett bas chakra handlar om gemenskap och trivsel för många kärlekspar. Men för tvillingsjälarna finns det annat där. De möter på kärleken på samma sätt som de gör i hjärtchakrat. De ser inte så stor skillnad på det.

96691DE FLYTER ROSA ENERGI MELLAN DEM SOM BLIR TILL EN MUR EFTER ETT TAG. När den rosa muren är byggd, då har även deras bas chakra byggs upp på samma sätt. De har med framtiden att göra.

De ser att de är ett par från början, och de börja som ett par på en gång. NU SATT BIRGITTA FAST MED SIN SAMBO, men tvillingsjälen byggde en rosa mur runt henne, så hennes man kunde inte komma åt henne. Den muren blev så stark ,så han kunde inte närma sig henne sexuellt. Tvillingsjälen började på en gång att planera sin framtid när möts på.

Han vet vem hon är. Han ville hämta igen sin fru ,så kan ni se det. Han såg henne som sin ägodel som tvillingsjälar gör. Han väntar bara in henne för att kunna leva tillsammans med henne.

Tredje ögat får tvillingsjälen in sin andra del. När tredje ögat har öppnat sig mot sin tvillingsjäl då har han stakat ut sitt mål. I tredje ögat ser de sin framtid. Vad ser tvillingsjälen? De ser bara där de hör hemma. Vem hör de hemma hos? Birgitta hör hemma hos honom ,han ser lika dant. De ser bara målet i tredje ögat, de kan kliva över olika hinder, för att ta sig dit. Det är väldigt svårt att hantera en tvillingsjäl. Eller få dem över på andra tankesätt.

Fantasy_Magic_around_026319_

EN TVILLINGSJÄL FORSÄTTER ATT SMIDA SINA PLANER I TYSTHET, FÖR ATT TA SIG DIT.  De har bara ett mål framför sig, så energin kan vara olidlig en del dagar. Nu har de bara en enda plan ,för att mötas upp. När de är tillsammans ,då kommer de att leva ett gott liv. Det lugnar ner sig såklart. De har samma vision då. De har kommit till jorden för en sak. Deras gemensamma uppgift.

NÄR TVILLINGSJÄLAR LEVER TILLSAMMANS FÅR DE ETT LUGNT LIV. De bråkar inte som andra gör. De har inte den benägenheten att kriga med varandra. De kan sänka varandra på grund av väntan mellan dem. När de är tillsamman ,då är det slut på konflikter för Birgitta. När hon får leva med samma energi som sig själv, då kan det bara bli bättre för henne.

GREAT MASTER JESUS

En reaktion till “GREAT MASTER JESUS BERÄTTAR OM TVILLINGSJÄLAR TELLS ABOUT TWIN SOULS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.