JAG KÄNNER INTE IGEN MITT BETEENDE, GREAT MASTER JESUS

bloggen Birgitta Andlig Inspiration

DET KÄNNS SOM DET TAR ALDRIG SLUT när jag skulle till tandläkaren ,då satte tvilling själs energin igång. Allt börjar bli för jobbigt nu, jag kan inte kontrollera mig själv när ett motstånd kommer upp.

Jag har en jättesnäll tandläkare som håller på att hjälpa mig, Han sa att det kan bli problem med tiderna. Jag har ett mål att möta tvillingsjälen, och kan inte vänta överhuvudtaget. Jag måste planera mitt arbete plus honom.

DET BYGGS UPP ENERGI INOM MIG, som jag kan inte kontrollera alls snart. Jag känner hur det rusar i mitt hjärtchakra ,och hela min kroppen börjar vibrera inom mig.  Jag ser framtiden med honom.

Jag förstår att jag måste ha hjälp nu att lugna ner mig. Jag hör great master Jesus ”Birgitta nu lugnar vi ner oss. Du måste lyssna på oss.” Det bara rev i mig. Ärkeängeln Rafael säger, ”vi håller vår plan. Du vet vad vi har lovat dig. DU FÅR SOM DU VILL NU. Du går först nu.” Jag ser att jag får för mycket nu. Eller någon som ändrar tider ,så jag kan få den. Jag känner plötsligt hur kroppen bara lugna ner sig ,så jag håller på att somna. Jag ser great master Lady Nada hos mig. ”Vi håller tiden”, säger Lady Nada.

Jag kände hur mina ben började vibrera ,för att lugna ner mig. Jag kände mig totalt slut inom mig efter det. DET ÄR JOBBIGT NÄR DET SÄTTER IGÅNG och det hände när man inte får som man vill. Jag har en plan eller när vi inte pratar med varandra. De kommer in och lugna ner mig hela tiden.

Jag har aldrig varit med om detta förut. Energin är så hemsk när den driver i mig.

GREAT MASTER JESUS VILL SÄGA NÅGRA ORD TILL MIG OM DAGENS HÄNDELSE.  

BIRGITTA LIDER KAN INTE STYRA SIN TID SJÄLV. Vi måste styra upp allt för att allt ska gå i lås. Jag vet att tvillingsjälarna gråter ,och lider över att de känner sig övergiven. Vi har öppnat tvillingsjälen full ut nu. Bådas energier är så starka när den är helt öppen. De har svårt att styra det själv. Vi hjälper dem båda, för han har också problem. Alla tvillingsjälar drivs av en enda energi ,som de har svårt att kontrollera. Vi har öppnat tvillingsjälen, vi måste hålla dem lugn. När det ställer till problem för dem, eller att det flyter dåligt, då sätts energin igång inom dem. Då är vi där och lugna ner dem.

Varför är energin så stark hos tvillingsjälarna? Båda två har ett mål i sikte och de måste hålla tiden. Det ända de tänker på ,det är att mötas upp. De smider sin plan som ni har läst om. Om de får hinder i vägen ,då tar de bort hindret för energin är uppbyggd så hos dem. DE ÄR VÄLDIGT DUKGIT ATT RIVA UPP HINDER HAR BARA ETT MÅL I SIKTE. ATT MÖTA VARANDRA.  

Vi måste lugna ner dem båda två tills tiden är inne för dem. Det är svårt för tvillingsjälarna att lugna sig. VI VISSTE ATT VI FICK PROBLEM MED BIRGITTA  ,men vi hade inte något val än att öppna hennes tvillingsjäl för tidigt. Han fick också problem som vi vakar över.

Nu är det dags för Birgitta att möta upp honom i den här tiden. Det blir ett fantastiskt liv när alt är på plats.

Great master JESUS

 

En reaktion till “JAG KÄNNER INTE IGEN MITT BETEENDE, GREAT MASTER JESUS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.