ÄRKEÄNGELN RAFAEL ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR

Bloggen.

DET HAR GÅTT EN TID TILL ATT RENSA BORT GAMLA SMÄRTOR.  Vi arbetar från ett högre plan med dem.

De har gjort en tvillingsjäls resa som handlar om att rensa ut och föra samman dem. Båda två känner sig sviken ibland när vi håller på att rensa ut. Great master Lady Nada och Lady Portia har varit med från början. Jesus  kommit in för att styra upp allt.

När de får göra tvillingsjäls resan då hittar de det inre i sig. Alla chakran blir mer samspelt med varandra. Hjärtchakrat öppnar sig mer mot varandra.  DET FIINNS BARA ÄKTA KÄRLEK MELLLAN TVILLINGSJÄLAR

2vb0ff9När hjärtchakrat möter på äkta kärlek kan de göra ont från början. Det är vanligt att tvillingsjälar ofta gråter innan de har fått ordning på allt. De förstår inte vad de har mött på. Hela tiden saknar de varandra. När de gråter har de svårt att håll inne sin smärta. VARFÖR GRÅTER TVILLINGSJÄLAR MER ÄN ANDRA MÄNNISKOR. De möter på äkta kärlek när de möter på sin andra del. De finns även tidigare liv med i bilden. Vad de har varit med om? De blir väldigt känslomässig när de har öppnat sin tvillingsjäl. De bär på en inre kamp som kan skapa problem. De har svårt att klara av motstånd ,genom att en tvillingsjäl har bara ett mål att möta upp den andra delen.

DET UPPSTÅR ALLTID KRISER NÄR VÄNTAR IN VARANDRA. 

504739Det kan skapa problem när de väntar in sin livs kärlek.

Varför har tvillingsjälen så svårt att vänta in? Vad beror det på? De öppnade upp en energi som driver dem framåt. En del dagar kan energin vara så stark, så de har svårt att klara av den. De måste göra något annan mens de väntar. De måste sysselsätta sig för att få tiden att fungera. De kan stänga av allt när det är som värst ,för de orkar inte vänta. Energin driver så mycket i dem ,så de klarar inte av att hålla sig lugn. Den andre får obalans då och känner sig sårad, men den andre måste stänga av allt när han väntar in. När energin river i dem ,då hittar de olika knep för att klara av det.

Vi övervakar dem, därför ser vi till att ge dem bra knep för att hålla energin nere. Nu får de vänta in varandra och ställer till problem. ÄRKEÄNGELN RAFAEL  ÄR EN ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG. RAFEL FLYGER MED SINA FINA VACKRA VINGAR VITA VINGAR. 

Copyright © Ärkeängeln Rafael Birgitta Andlig Inspiration

En reaktion till “ÄRKEÄNGELN RAFAEL ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.