GREAT MASTER SERAPIS BEY – DWAHL KHUL – Tvillingsjäl-twin soul.

Blogg. Tvillingsjälens helande. Birgitta Andlig Inspiration.

IDAG KOMMER GREAT MASTER DJWAHAL KHUL TILL MIG.  JAG BLEV GLAD DET VAR ETT TAG SEDAN  blev glad för det var ett tag sedan. Jag sa, ”vad kul att du hälsar på mig.” Det kändes som en gammal vän kom på besökt. Vi små pratade lite med varandra. Jag höll på med lite annat. Djwhal Khul säger till mig. ”Jag måst lita på dem när det gäller min tvillingsjäl.

”Du visste inte att det var din tvillingsjäl du mött på”, säger Djwahl Khul. DET VAR GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLAR, ARCH WINGS ,ÄRE VINGAR OCH MIN GUIDE JOHLIE SOM BÄRÄTTAR FÖR DIG. ”Varför skulle vi hitta på det” ,säger han.  Han ville att jag skulle berätta lite mer om själv ,så ni kan få en bättre bild av mig, men jag glömmer bort det. Jag lever nästan varje dag med dem. Det blir som en vana.

Jag har varit upp och ner för jag har så stor kontroll på min tvillingsjäl. IGÅR NATT KOMMER GREAT MASTER SEAPIS BEY TILL MIG. Jag höll på att gnälla om min tvillingsjäl. Jag kände jag litade inte på Lady Nada eller saint Germain och ärkeänglarna. Jag tycker allt blir så konstigt runt mig. Jag känner att jag litar inte på Johlie fast hon är min trogna guide. Jag kände att hon hade stökat till för mig. Jag var sur igår. Jag sa, ”jag tänker inte prata med någon av er. Jag vill inte vara med lägre.

Jag såg ibland great master mästaren Lady Nada som jag tycker är jättekul att prata med. Jag känner mig lurad.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är min-upplevelse-med-min-tvillingsjc3a4l.png

JAG FUNDERA ETT TAG VEM JAG LITAR PÅ,??? Då dök great master Serapis Bey och förklarade en hel del för mig. Du måste lita på mig som  ligger längst upp bland mästarna. Han förklarade vad som händer med oss. Jag ser att han är avstängd ,för vi ska igenom en massa saker. Vi får göra en massa resor ,för att kapa gamla band på olika sätt. Vi ska vara trygga med varandra. Jag ska bli klar med mina kursen jag skriver på. Jag vet att vi stängs av då och då som jag tycker är jobbigt.

När jag håller på med kurserna ,då blir jag oftast avstängd från en massa människor ,för att bli klar. Jag lever både dag och natt med great master mästarna, ärkeänglarna och guiderna. En del människor förstår inte det. Men jag kan stängas av två veckor ibland, för att kunna bygga upp ett bra material. Ibland känner man sig ensam fast jag har hela kåren bakom mig. JAG ÄR VAN ATT LEVA SÅ.


Serapis Bey Birgitta Andlig InspirationNU VILL GREAT MASTER SERPIS BEY, säger några ord.
Han var lite kul när han berättade hur han ville ha det. Han vill ha guldram och vitt för jag kommer från det högsta. Jag skämtade lite med honom. Frågade om det blev bra så här med ramen? ”JA”, sa han.

Nu har det gått en tid sedan Birgitta mötte på honom. Allt är som det ska vara nu. Vi kan inte skynda på honom för då blir det fel för honom. Jag och de andra great master vakar över dem. Det är svårt när de kommer in i olika pass. De försvinner bort för att komma tillbaka. På varsitt håll får de gå igenom för kunna mötas upp. Ibland måste vi stänga av dem.

Det som händer när vi gör det: De håller på att utvecklas på varit sitt håll. De klipper band från smärtor de har med sig. Tvillingsjälar kan ha med sig mycket sorg och smärtor fast de har inte karman till varandra. Jag gav Birgitta en bild vart han håller på nu för att lugna ner henne. Hon arbetar med människor på samma sätt. Nu handlar det om henne själv då har hon mindre tålamod. Han måste ta det i sin takt för att allt ska bli rätt.

När Birgitta ska leva med honom ,då måste han rensa ut mycket, annars kan det ställa till problem för henne. Vi vet vad vi gör. För annars kan hon hamna i en kulturkrock som skulle skada hennes arbete med oss. Vi vet vilka problem som kan uppstå. Birgitta har ett brett arbete som aldrig får komma i kläm på något sätt. Vi såg till att rädda henne genom att vi väckte upp tvillingsjälen för tidigt. VI HAR INGET VAL NÄR SAMHÄLLET ÄR SVAGT.  Birgitta satt i stor kris när han dök upp. Vi rörde inte till hans liv, vi började bara lite innan. Det här ligger på mycket högre plan därför var vi tvungen att rädd henne.

Ibland hamnar människor i olika kriser som de kan ta sig ur. I Birgittas fall var det sämre med det. Hon är känslig och öppen ,då får hon svårt att agera själv. De dras oftast ner mer ,för de orkar inte ta sig upp igen. Hon är en sann ljus arbetare som vi var tvungen att rädda. Birgittas tvillingsjäl hade förlorat på det. Allt är planerat in i minsta detalj, för en ljus arbetare. De får med sig en uppgift från oss. De ska fullfölja det till punkt och pricka. Ibland kan en ljus arbetare hamna i problem som Birgitta gjorde. Vi ser till alla ljus arbetar så det flyter bra.

VI VET VAD HON SKA GÖRA PÅ JORDEN.  Vi vet varför hon är där. Vi vet att Birgitta håller i en plan som ska fullföljas på jorden. Men hon kommer inte ur den. Hon fastnar och vi ser att människorna bryr sig inte ett dugg om Birgitta, för att hjälpa henne att komma igång. Birgitta har många gånger fått gå in och hjälpt en ljus arbetare. Ibland ser vi att de måste komma igång på något sätt. De har fastnat, men kommer inte ur det. Ibland får en del betala mindre, om vi ser att de kan inte betala fullt ut för hjälpen de fick. Eller så får de bygga upp ett förtroende mellan sig båda.

Eller så byter många ljus arbetare tjänster med varandra som fungerar väldigt bra. Ibland hamnar ljus arbetaren i kris ,och då kan de ställa upp med lite hjälp. Nästa gång får den som blev hjälpt ge lite hjälp tillbaka. När jorden ser ut så, då måste alla ljus arbetare hjälpas åt. Vi skickar in hjälp till dem ,så de kan klara sig. När de sitter i en stor kris ,då finns det bara ett öppet hjärta för att hjälpa till.

Vi hittade räddningen åt Birgittas, hennes tvillingsjäl. Han fick kliva in för att rädda henne. Vi hittar lösningar hela tiden, för vi har stor översikt över jordens folk.

Den uppstigna mästaren Djwal KhulDwhal Khul säger, ”jag kommer tillbaka till Birgitta för prata lite med henne.” Hon behöver lugnas ner när hela hennes värld är upp och ner. Hon vet att vi talar sanning för henne. Jag gav Birgitta en del bilder så hon förstår vad vi menar med henne. Vi skulle utsätta henne för det. De bilder hon såg kan inte vi acceptera om det skulle vara fel. Vi accepterar bilderna för det är rätt för dem båda två.

Hon lugnade ner sig. När en tvillingsjäls öppnar för tidigt, då blir det hela tiden en kamp mellan dem båda. Det är inte så mellan vanliga par. En tvillingsjäl accepterar sällan ett nej om det strider med deras framtid. Då uppstår det problem mellan dem båda. Ni har läst vad de andra mästarna sagt om det. Ett stopp det är svårt att acceptera om de har satt upp ett mål. Nu har de satt upp mål som drar ut på tiden. Det är det som händer med dem båda två när det får stopp. De är inte som vanliga kärlekspar. 

Varför har tvillingsjälar, så besvärligt och  ingen  har skrivit om det. Ingen har berättat vad som händer.

Nu får ni läsa Birgittas resa, för att förstå när ni själv står inför er tvillingsjäl. Hon har ett arbete om tvillingsjälarna. Ni får läsa ingående vad som händer med en annan människa när de stöter på dem. Vilka krafter som sätts igång när de möter på varandra. Ni får läsa sanningen om tvillingsjälens vandring. Ni får hela tiden färska uppgifter från Birgitta. Hon har lovat mig att berätta för er. Hon är rädd att ni blir less att höra om det.

Hon gör ett ljusarbete för att hjälpa andra tvillingsjälar. Nu hjälper hon er genom sina berättelser. Om det är sant det ni läser om ,eller om människor har plockat något i luften. Ibland vet inte människorna hur tvillingsjälar fungerar. Ni har läst i böcker och hört sägen om det.

Nu får ni färska nyheter direkt serverad till er. 

Vad tvillingsjälar är och hur de fungerar.

Rakkaus 106

En reaktion till “GREAT MASTER SERAPIS BEY – DWAHL KHUL – Tvillingsjäl-twin soul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.