ÄRKEÄNGELN ,ARCH WINGS ÄRKE VINGAR HOPE Tvillingsjälens återförening Twin soul reunion

Ärkeängeln Hope Tvillingsjälens återförening

”IBLAND KAN STIGAR OCH DRÖMMAR VARA LÅNGT BORTA,” SÄGER ÄRKEÄNGELN HOPE.  HOPE ÄR ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR som ger mig glädje när hon är hos mig. 

”För att få svar på olika känslor eller möjligheter måste allt läkas ihop ,som de en gång började. Jag går långt tillbaka i tiden med dem. ”VAD HAR VARIT MED OM? Det finns färska minnen från förr”, säger Hope. ”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ebb749c6744a4040a2bb95f42bbc70a-2.jpg”Jag vet att det finns inte karman mellan dem, men mycket sorg som har orsakat problem. NÄR ÖPPNAR HJÄRTAT SITT MOT VARANDRA, DÅ DYKER MINNEN UPP. Alla människor har minnen kvar i sitt hjärtchakra,” säger hope. 

”Vi upplever alltid mycket sorg när vi öppnar hjärtchakrat. Om ni öppnar mot en tvillingsjäl ,då blir det extra svårt. Den sorgen ligger ännu djupare ner hos er. Tvillingsjälarna rensar ut djupaste sorgen inom sig,” säger Hope.

”De har en förmåga att öppna en kanal i mellan dem två, som gör att de gråter mer än andra människor. De renar djupet hos sig. Det kan bara tvillingsjälar göra. De känner varandra så väl. De vet precis hur de ska hjälpas åt. Det ligger i deras undermedvetna Jaget. I högre Jaget får de en vision av varandra,” ,säger Hope.

Tvillingsjälens återförening.”Nu är det dags att vända tillbaka igen för att kunna fortsätta. Ibland tar det längre tid för den ena personen ,genom att de har mycket obearbetat i sig. De får vänta in den andra personen. Vi övervakar dem,” säger Hope.

”Jag vakar över deras framtid. Deras tid är här nu. Tvillingsjälarna kan göra mycket arbete för  energierna är så. Nu arbetar Birgitta med höga energier. Därför blir det lite annat med dem,” säger Hope.

”Varför har tvillingsjälarna så svårt att stanna upp eller lunga ner sig? De känner av att de har en viktig uppgift att fylla på jorden. De känner att de ska stråla samman med varandra ,och har svårt att vänta in. De känner att de ska samarbeta med varandra, att det har en uppgift att fylla på jorden. De gillar inte ett stopp eller vänta när de är på väg emot varandra. De känner att de ska passa en tid som de själva inte vet om. När andra vill styra dem av vägen eller lura in dem i andras tycken ,då gömmer de sig undan för att bida tid, till att mötas upp. De kan gömma sig för allmänheten bara för att vänta ut”, säger Hope.

”Tvillingsjälarna har ett syfte på jorden att fylla.” Ärkeängeln Hope. arch wings, ärke vingar. 

© copyrighet Ärkeängeln Hope Birgitta Andlig Inspiration

En reaktion till “ÄRKEÄNGELN ,ARCH WINGS ÄRKE VINGAR HOPE Tvillingsjälens återförening Twin soul reunion

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.