Ärkeängeln Hope- Tvillingsjälens återförening

Ärkeängeln Hope Tvillingsjälens återförening”Ibland kan stigar och drömmar vara långt borta”, säger ärkeängeln Hope. 

För att få svar på olika känslor eller möjligheter måste allt läkas ihop som de en gång började. Jag går långt tillbaka i tiden med dem. Vad de har varit med om? Det finns färska minnen från förr.

Jag vet att det finns inte karman mellan dem, men mycket sorg som har orsakat problem. När de öppnar sitt hjärta mot varandra då dyker minnena upp. Alla människor har minnen kvar i sitt hjärtchakra. Ni upplever alltid mycket sorg när ni öppnar ert hjärtchakra. Om ni öppnar mot en tvillingsjäl då blir det extra svårt. Den sorgen ligger ännu djupare ner hos er. Tvillingsjälarna rensar ut djupaste sorgen inom sig. De har en förmåga att öppna en kanal i mellan dem två, som gör att de gråter mer än andra människor. De renar upp i djupet hos sig. Det kan bara tvillingsjälar göra. De känner varandra så väl. De vet precis hur de ska hjälpas åt. Det ligger i deras undermedvetna Jaget. I högre Jaget får de en vision av varandra.

Tvillingsjälens återförening.Nu är det dags att vända tillbaka igen för att kunna fortsätta. Ibland tar det längre tid för den ena personen genom att de har mycket obearbetat i sig. De får vänta in den andra personen. Vi övervakar dem.

Jag vakar över deras framtid. Deras tid är här nu. Tvillingsjälarna kan göra mycket arbete för  energierna är så. Nu arbetar Birgitta med höga energier. Därför blir det lite annat med dem.

Varför har tvillingsjälarna så svårt att stanna upp eller lunga ner sig? De känner av att de har en viktig uppgift att fylla på jorden. De känner att de ska stråla samman med varandra ,och har svårt att vänta in. De känner att de ska samarbeta med varandra, att det har en uppgift att fylla på jorden. De gillar inte ett stopp eller vänta när de är på väg emot varandra. De känner att de ska passa en tid som de själva inte vet om. När andra vill styra dem av vägen eller lura in dem i andras tycken då gömmer de sig undan för att bida tid, till att mötas upp. De kan gömma sig för allmänheten bara för att vänta ut.

Tvillingsjälarna har ett syfte på jorden att fylla. Ärkeängeln Hope.

© copyrighet Ärkeängeln Hope Birgitta Andlig Inspiration

En reaktion till “Ärkeängeln Hope- Tvillingsjälens återförening

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.