GUIDER- GUIDES

Guider Birgitta Andlig Inspiration

JAG TÄNKER PÅ GUIDERNA NÄR HÖLL PÅ MED KURSMATERIAL. JAG HAR LÄRT MIG FÖR LÄNGESEN OM DEM ,till del 1, hur lite folk vet om våra guider.  Jag sitter och ritar mycket med Donovan när jag blir less eller orolig över allt som händer mig nu.

Han brukar säga, ”Birgitta ska vi sätta oss vid datorn och rita rita måla lite grann?” Ibland blir jag less när han frågar ,för man är lite sur. Men när jag väl sätter mig där ,så glömmer jag bort hela världen utanför mig. Han småpratar hela tiden med mig. Han brukar fråga mig en massa saker. Eller så säger han sanningen till mig. Han är rak och kul att måla med. Han får mig att sluta tänka på andra problem. JAG ÄLSKAR ATT SITTA MED DONOVAN. HAN GER MIG INRE LUGN. HAN VISAR BÄTTRE VÄRLD FÖR MIG.

Jag önskar att folk var lite mer vakna för guiderna, vilken hjälp vi kan få.

Copyright © Jag och min guide JohlieJOHLIE ÄR SOM HON ÄR Hon planerar och lägger sig i. Jag har varit ganska irriterad på henne ,genom att hon var med och stökade till det för mig.

MEN HADE INTE NÅGOT VAL SOM HON HELA TIDEN SÄGER TILL MIG. Annars är hon kul att ha med sig. Jag litar på henne fast jag blir lite sur när hon styr åt ett håll jag inte var beredd på.

DONOVAN GICK GENOM HELA MIN PROCESS INNAN MIN TVILLINGSJÄL DÖK UPP.  Jag får ta det som det är nu. Jag vet att vi har många olika liv tillbaka han och jag. Nu hittade jag ett indianliv med honom. Jag har bara sett att han förlora mig genom döden. Jag frågade Johlie om jag har förlorat honom genom döden.

JAG SÅG LADE BLOMMOR PÅ HANS BÄDD NÄR VI VAR I ATLANTIS.  Jag drog han över vattnet och lade blommor runt honom. Jag ska kolla mer på det. Jag brukar gå igenom olika liv med ärkeänglarna och great master. De tar mig dit ,för att rensa bort. Det kan ta en hel dag när jag rensar bort. Jag får som uppleva det igen när jag tar dem till hjälp. MEN SETT ATT ÄRKEÄNGLAR KALLAS FÖR ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR. MEN 5 METER LÅNG FLYGER ÖVER JORDEN. MEN ÄR MÄKTIG OCH STOR. 

JAG FICK PRATA MED ÖVERLEVNAD GUIDER ,som ser över allt vi ska göra här på jorden. När jag håller på att lösa upp en del problem. Jag måste bli klar med alla problem. Jag hade tänkt att få lite hjälp med en del praktiska saker. Men hon sa, att de hjälper till när jag är klar med det. Enligt hennes, så var jag snart klar.

CALNJCKLJAG FICK ÄVEN KONTAKT MED EN GUIDE SOM KALLAS FÖR VÄGVISAREN. Som ser över hur vi ska ta oss fram här på jorden. Vilka arbeten vi ska utföra här. Jag fick lite hjälp där. Jag såg en guide som stod med en massa kartor i famnen. Vi kan kalla på den ,när det stökar till för oss eller kommer ingen vart.

JAG HAR SETT VI KANALISERAR GUIDER FRÅN OLIKA PLAN. Jag har haft olika guider hela tiden som har kommit och gått. Jag har en som hjälper mig med hälsan och min kropp. Han kommer och går hos mig. HAN ÄR JOBBIG HAN ÄR INDIAN KAN SIN SAK. Jag minns tydligt när jag började känna den guiden, att jag kände ett nålstick i min kropp. Varje gång jag stod konstigt med kroppen, så fick ett stick för att räta upp mig. Det kändes som små Akupunktur nålar varje gång han stack till. Nu har jag inte känt av nålarna. Han har slutat använda nålarna som tur är. Jag blev ganska retad på det.

Men var Monica som sa det. Vi byter tjänster med varandra. Men hon håller även på att lära sig. MEN HON SÅG INDIAN, SOM STACK NÅLAR I KROPPEN NÄR JAG STÅR FEL. Men var så retat på han, genom att han stack när står fel böjer mig fel. Jag har överrörlig kropp. Men böjer mig ner kan ta händerna i golvet ,och ska ta upp saker jag når med händerna i golvet. Men kan gå krokigt ,och når med händerna som folk säger till mig räta upp dig. Men glömmer bort det, gör fel och guiden stack i ryggen ändan.

JAG HADE EN GUIDE SOM HETER OSKAR LÄR MIG TAROTKORTEN PÅ BRA SÄTT FOLK ÄLSKAR OSKAR Jag såg att jag utvecklade grupperna genom Oskar. Nu har han flyttat över till en annan person. Jag var klar ,för att fortsätta vidare ,då hoppade han över till en ny kvinna. Jag ser att många guider gör så att de går vidare till andra ,som behöver deras hjälp. MEN JOHLIE KOMMER FRÅN ANNAN KVINNA. Men Amira fick möta Johlie före mig. Jag åker till henne och kollar upp hos henne. Men Johlie var så kul på den tiden vi skrattade tillsammans. Men hon följer med mig hem ,genom att vi har liv ihop. Men tycker har bytt ner mig kommer från Franska Revolutionen. Vi har haft liv från den tiden vi rensar nu. Men kan läsa om Johlie. Men har berättat så mycket om hennes tok. Men skriver inte mer genom att berättar om guider. Men blir sida upp och sida ner ,genom att Johlie blir kvar flera år hos mig. faerielovers

När vi tar in guider för att kanalisera ,då är det viktigt att se till att vi får från rätt plan. Vi kan få till oss så mycket olika guider som inte stämmer överens med vår energi. JAG ÄLSKAR ATT ARBETA MED GUIDERNA. Det är så praktiskt att ta dem till hjälp. Det känns som en extra sekreterare.

En reaktion till “GUIDER- GUIDES

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.