GREAT MASTER LADY NADA TVILLINGSJÄLEN- TWIN SOUL

Den uppstigna mästaren Sananda svarar på frågorna Birgitta Andlig InspirationVI FÅR VÄNTA UT VARANDRA HELA TIDEN KÄNNS BÅDE JOBBIGT OCH TRIS 

IBLAND SÄGER GREAT MASTER LADY NADA ,ATT VI SKA PRATA MED VARANDRA. DET ÄR BÄTTRE ATT HÅLLA LITE KONTAKT MED VARANDRA. Jag kände han förstod min situation som jag håller på att fixa nu. Jag är en ärlig person.2vb0ff9

JAG KÄNDE HAN FÖRSTOD MIG TILLSLUT. Vi har svårt att vänta har jag förstått, vi vill bara mötas för vi har en plan ihop. Nu måste han vänta in mig.

VI MÅSTE STÄDA BORT TIDIGARE LIV. Jag måste ge honom fri lejd till mig. Det är många bitar som måste stämma nu. Vi har svårt att vänta. Jag förstår att han mår lika dåligt som jag gör. Vi tänker på varandra hela tiden.

JAG SA TILL GREAT MASTER VAD ÄR DETTA? Ska jag hålla på så här nu? Jag har aldrig upplevt detta förut. Jag säger inte något till min exsambo för han skulle bli knäckt. 

Bloggen TvillingsjälNU VILL GREAT MASTER  LADY NADA SVARA PÅ DET:  De är tvillingsjälar ,och kan styra som de vill nu. Han har väntat in Birgitta som ställt till en massa problem för henne.

Jag öppnar inte en tvillingsjäl i onödan ,för det kan sluta illa för dem båda om det inte var mening att mötas upp nu.

Nu ska de mötas upp. Den andre tvillingsjälen kopplar ihop sig med henne under natt och dag ,OCH KOMMER FRÅN ETT HÖGRE PLAN. Han lever nära henne fast den andre bor lång ifrån henne. Han skyddar sitt arv hela tiden ,för han vet att hans ska möta henne snart. Han känner när han måste gå in för att skydda Birgitta.

De möts hela tiden för få närhet av varandra. De har sådan kärlek, genom att de kan bara koppla ihop sig med den andra delen. EN DEL DRÖMMER OM VARANDRA. En del tvillingsjälar möts som Birgitta och han gör. De har även drömt om varandra.

Detta händer bara tvillingsjälar för är skapta ur samma kärna. De lever som gifta par. DET ÄR ANNAT PÅ JORDEN. De känner varandra ,så väl de vet precis hur de ska få den andra att bli glad. Det finns bara äkta kärlek mellan tvillingsjälar.

Nu uppstår det svartsjuka ,genom att Birgitta sitter fast ännu. TVILLINGSJÄLAR TYCKER INTE OM ATT DELA NÅGOT. Hon måste lugna ner honom nu. Han har svårt att klara av det. Tvillingsjälar vill alltid komma i första rummet när det gäller varandra.

Han behöver inte vänta så länge till säger

Great Master Lady Nada

En reaktion till “GREAT MASTER LADY NADA TVILLINGSJÄLEN- TWIN SOUL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.